taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Wanddecoratie

Foto wanddecoratie van FotoOpHout

Wanddecoraties bepalen voor een groot deel de sfeer in een interieur. Die sfeer kun jij gemakkelijk zelf bepalen met je eigen foto. Ga je voor een vrolijke foto met veel kleur, een chique zwart-wit portret of juist iets heel anders? Met een foto wanddecoratie decoreer jij je eigen muur op de manier die jij wilt.

Op het gebied van wanddecoraties is een foto afgedrukt op hout de nieuwste trend. Een wanddecoratie hout komt de laatste tijd veel voor in woonbladen, zoals in het toonaangevende blad VTwonen. Ook is ons product al in verschillende televisieprogramma’s te zien geweest, bijvoorbeeld in het bekende lifestyle programma Life4You.

Mogelijkheden van een wanddecoratie hout

Bij ons kun je een wanddecoratie hout kiezen in veel verschillende formaten. Doordat de foto op hout is afgedrukt, krijgt elke foto een eigen unieke uitstraling. Ook kun je bij FotoOpHout.nl kiezen uit verschillende houtsoorten. De houtsoorten die wij aanbieden, zijn: vurenhout, steigerhout, ayoushout en multiplex. Ayoushout bevat nauwelijks nerven, waardoor de foto erg strak wordt. Steigerhout is daarentegen erg rustiek en heeft een stoer karakter. Er zit dus altijd een wanddecoratie tussen die bij jouw interieur past. Een foto op hout is ook zeker geschikt voor buiten. Met een mooie foto op hout kun je dus prima die saaie buitenmuur of oude schutting opfleuren. Met je favoriete foto op hout is je terras binnen no time opgevrolijkt!

Naast hout, biedt FotoOpHout ook andere wanddecoratie aan. Zo kun je bij ons ook prima een foto op glas, een foto op aluminium, foto op canvas, een tuinposter, een foto op forex en ga zo maar door, bestellen. Heb je dus liever een ander fotoproduct dan hout? Dan kun je gewoon bij FotoOpHout.nl terecht.

Persoonlijke en unieke wanddecoratie foto

Doordat je een persoonlijke wanddecoratie foto kiest, kun je met deze muurdecoratie elke dag genieten van je favoriete plaatje! Zo word je op elk moment herinnerd aan de meest dierbare momenten in je leven. Denk hierbij aan een schattige foto van je kinderen of een romantische foto met je geliefde. Dit soort foto’s zijn uniek en origineel. Kortom, een bijzondere wanddecoratie hout.

Als je jouw huis op een stijlvolle en persoonlijke manier wilt inrichten, dan kan een muurdecoratie van FotoOpHout niet ontbreken. Een prachtige foto op hout komt namelijk in elk interieur goed tot z’n recht. Ook een andere foto wanddecoratie van FotoOpHout wordt een ware eyecatcher in jouw interieur.

Bekijk dus snel alle producten en bestel je eigen houten wanddecoratie op FotoOpHout.nl!