Tekst op hout

Fleur de muren van je huis op met een mooie tekst op hout van FotoOpHout! Denk hierbij aan een bestaande tekst of juist aan een zelf gedane uitspraak, alles is mogelijk. Al jarenlang geniet met van onze houten wanddecoratie. De wanddecoratie hout met tekst is echter nog redelijk nieuw en minder bekend. Hierdoor ben je er dus van verzekerd dat je een originele manier van wanddecoratie binnenhaalt. Zoek een inspirerende en positieve quote en hang deze op je slaapkamer zodat je elke dag goed kunt beginnen! De tekst op steigerhout kan in verschillende lettertypes geschreven worden waardoor je eigen tekst op hout helemaal in de stijl is die jij wenst.

Tekst op hout

Eigen tekst op hout

Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen er samen met jou een fantastische tekst op hout van maken. Of je nu kiest voor een uitspraak van een beroemdheid of juist een klassiek gedichtje aan de wand wilt hangen. Bij FotoOpHout zijn we van mening dat je deze keuze helemaal zelf moet maken aangezien jij dagelijks naar de quote of naar het gedicht moet kijken. Het is ook mogelijk om een foto en tekst op hout te bestellen. Dit houdt in dat je jouw favoriete foto opzoekt en deze af laat drukken. Tijdens het bestellen kies je er dan voor om een tekstvak toe te voegen waardoor je jouw foto net dat beetje extra kunt geven. In dit tekstvak kun je bijvoorbeeld een jaartal, datum, plaatsnaam of namen van personen plaatsen. Zo weten de gasten die jouw wanddecoratie bewonderen direct iets meer de foto die ze zo bewonderen. Kies dus snel welke quote of gedicht je wilt en bestel deze als tekst in hout om je muur hiermee op te fleuren.

Tekst afdrukken op hout als cadeau

Het leuke aan een personaliseerbare tekst op hout is dat je dit ideaal kunt gebruiken als cadeau voor een verjaardag. Omdat je helemaal vrij bent in je keuze kun je iemand op een leuke manier herinneren aan een uitspraak die in het verleden gedaan is. De jarige zal er vast hartelijk om lachen waardoor je direct weet dat je cadeau geslaagd is.

Kenmerken teksten op hout

De keuze voor dit product is zoals altijd weer reuze. Het begint met de keuze of je een tekst op hout voor buiten of een tekst op hout voor binnen wilt bestellen. Daarnaast kun je kiezen of je horizontale planken, verticale planken of een houtplaat wilt. Wat het formaat van jouw hout met tekst moet je helemaal zelf weten. Wij bieden een aantal uitgelichte formaten aan die liggen tussen de kleinste 20x20cm en de grootste 120x80 cm. Met al deze opties zorgen we er samen voor dat je spreuk helemaal kan worden hoe jij deze graag wilt hebben.

Tekst op hout

Tekst op hout bestellen

Het bestellen van jouw letters op hout is binnen een paar minuten gedaan. Dit begint namelijk met het zoeken van de juiste tekst, foto of achtergrond. Heb je deze keuze gemaakt dan begint het echte bestellen. Je upload namelijk je foto of achtergrond naar onze besteltool om vervolgens het tekstvak toe te voegen. In dit tekstvak personaliseer je jouw spreuk totdat deze helemaal naar wens is. Wanneer dit gelukt is dan maak je een aantal keuzes. Wil je planken voor binnen, voor buiten of toch liever een houtplaat. Daarna kies je of je horizontale of verticale planken wilt.

Tot slot kies je het formaat van jouw foto en tekst op hout. Het gebeurt vaak dat mensen tijdens het bestellen twijfelen of alles wel goed staat. Dit kun je eenvoudig checken door tijdens het bestellen even naar boven te scrollen. Hier hangt jouw tekst op hout namelijk aan een muur als voorbeeld. Is dit helemaal naar wens? Dan ga je verder met de extra opties.

Hier bieden wij allereerst de optie tot een ophangsysteem aan. De tweede extra optie is de professionele fotocontrole wat inhoudt dat een van onze experts jouw foto controleert op kwaliteit. Voordeel hiervan is dat jij zeker bent dat je een product binnenhaalt dat voldoet aan onze eisen. De volgende extra optie is een zeer belangrijke optie: whitewash behandeling. Tijdens het bestellen zul je zien waarom dit een belangrijke optie is en waarom wij dit ten zeerste aanbevelen.

De laatste extra optie zijn onze fotobewerkingen. Hier kun je kiezen of je een kleurenfilter over jouw foto heen wilt halen. Wanneer je uit al deze opties hebt gekozen ga je jouw bestelling controleren zodat je deze vervolgens in de winkelmand kunt plaatsen. Heb je jouw bestelling afgerond dan gaan wij jouw hout bedrukken met tekst en ervoor zorgen dat jij hier zo snel mogelijk van kunt gaan genieten. Wacht niet langer en bestel eenvoudig en snel bij FotoOpHout.nl!