Logo op hout

Met een logo op hout maak je effectief en gemakkelijk reclame voor jouw bedrijf. Een foto op hout is namelijk niet alleen leuk als upgrade van je interieur, maar is ook uitermate geschikt om te gebruiken als manier om reclame te maken. Twijfel dus niet langer en tover het logo van je bedrijf om tot een hout logo waarmee je jouw klanten versteld zult laten staan. Een houten logo laten maken is helemaal niet moeilijk. Je neemt namelijk je standaard logo en laat ons er een logo in hout van maken. Een logo op hout heeft een professionele uitstraling in tegenstelling tot sommige standaard spandoeken of andere vormen van gevelreclame. Bekijk snel onze zakelijke mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eigen logo op hout

Houten logo voor jouw bedrijf

Bij FotoOpHout zijn we van vele markten thuis. Dagelijks maken we honderden particuliere klanten blij met een foto of tekst op hout. Omdat wij veel waarde hechten aan service en kwaliteit kunnen we ook aan de eisen van bedrijven voldoen. Ben jij van dus van plan om je bedrijfspand een upgrade te geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je er nu voor kiest om een logo hout voor binnen of een houten logo voor buiten wilt bestellen, wij maken het mogelijk! Je zit bij ons goed omdat wij ervoor zorgen dat het hout bedrukken met logo met uiterste precisie gedaan wordt. Dit zorgt ervoor dat jouw logo haarscherp op het hout komt. Je kunt er bij ons voor kiezen om een klein houten logo te bestellen en deze ter decoratie op te hangen, maar je kunt er ook voor kiezen om een groot logo te bestellen zodat je er ook daadwerkelijk reclame mee kunt maken. Ons kleinste formaat is namelijk 20 bij 20 centimeter en ons grote formaat is 120 bij 80 centimeter. Wij hopen je zo overgehaald te hebben om de juiste keus te maken en zien de samenwerking positief tegemoet.

Logo in hout bestellen

Het bestellen van een logo in hout is binnen een paar minuten geregeld. Wanneer je het juiste bestand van je logo paraat hebt dan upload je deze naar onze besteltool. Vervolgens ga je jouw hout logo personaliseren. Voordat je naar de extra opties gaat kies je eerst nog het door jou gewenste formaat. Als deze keuzes gemaakt zijn dan kun je verder gaan naar de extra opties. De eerste extra optie is ons uitermate handige ophangsysteem. De tweede extra optie is de professionele fotocontrole. Dit houdt in dat één van onze professionals jouw logo controleert en wanneer deze niet aan onze kwaliteitseisen voldoet dan wordt er contact met jou opgenomen. De derde extra optie is een whitewash behandeling. In de besteltool staat een mooi voorbeeld waarom we deze behandeling altijd van harte aanbevelen. De laatste extra optie is het toevoegen van een kleureffect. Sommige logo’s komen namelijk nog beter tot hun recht wanneer er een zwart-wit of sepia kleureffect aan toe wordt gevoegd. Tot slot controleer je jouw bestelling voordat je deze daadwerkelijk plaatst.

Mocht je nu nog met vragen zitten over ons logo op hout dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze uitstekende klantenservice. Dit team bestaat namelijk uit zeer behulpzame mensen die een antwoord hebben op al je vragen. Voordat je contact met de klantenservice opneemt is het altijd wel handig om een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. Hier staan veelgestelde vragen overzichtelijk geordend en worden ze ook direct beantwoord.

Waar wacht je nog op? Laat zo snel mogelijk hout bedrukken met logo bij FotoOpHout.nl!