taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Trouwfoto's op hout

Met een trouwfoto op hout kun je eindeloos terugdenken aan de mooiste dag van je leven! Het is niet ongewoon dat op je trouwdag een paar honderd trouwfoto’s gemaakt worden van jullie als stel, maar ook van familie en vrienden. Vroeger werden deze foto’s alleen in een trouwalbum geplakt, maar hout is ook een erg leuk materiaal om één van deze foto’s op af te laten drukken en vervolgens aan de muur te hangen. Bekijk onze voorbeelden en beslis of een trouwfoto op hout iets voor jou is!

Voor je trouwfoto op hout heb je de keuze uit de houtsoorten vurenhout, ayoushout, steigerhout en multiplex en je kunt vele verschillende formaten kiezen.

Bekijk de voorbeelden van trouwfoto's op hout. Klik op de foto voor een vergroting!

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen

Herinneringen aan de wand met een trouwfoto op hout

Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om jouw trouwfoto’s op te hangen. Een foto op hout is super geschikt om een mooie foto van jouw trouwdag op af te laten drukken. Op de grote dag hebben jullie waarschijnlijk een fotoshoot gedaan, waar mooie foto’s uit zijn gekomen. Jouw favoriete foto van de grote dag op hout wordt zeker mooi. Het hout geeft de foto van jullie bruiloft een zachte en romantische uitstraling. Wie wil dat nou niet? Op deze pagina kun je een aantal voorbeelden vinden van trouwfoto’s op hout. Zo kun je kijken of een bruidsfoto op hout iets voor jou is. Wil je de witte trouwjurk en het bruidsboeket zo goed mogelijk tot hun recht laten komen? Kies dan voor een foto op hout met whitewash behandeling. Hierbij wordt een witte onderlaag op het hout aangebracht, zodat de afdruk mooi scherp wordt en de kleuren goed tot hun recht komen.

Een trouwfoto op verschillende houtsoorten

Wanneer je jouw trouwfoto uitgekozen hebt, is het tijd om de houtsoort te kiezen. Hierbij heb je 4 verschillende opties:

1. Vurenhout
2. Ayoushout
3. Steigerhout
4. Multiplex

Een trouwfoto op hout is natuurlijk niet alleen leuk voor in je eigen interieur, maar ook om cadeau te geven aan een pasgetrouwd stel! Ze zullen zeker blij zijn met een mooie houtprint van hun grote dag. Het is moeilijk om voor een ander te kiezen, dus je kunt ook kiezen voor de FotoOpHout cadeaubon. Hiermee kan het pasgetrouwde stel zelf hun trouwfoto uitzoeken en deze op hout of één van onze andere materialen af laten drukken!

Ontdek de mogelijkheden en bestel jouw eigen trouwfoto op hout bij FotoOpHout.nl!