taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Stellen op hout

Een populair valentijnscadeau, wat veel bij ons wordt afgedrukt, is een foto van stellen op hout. Een foto zegt meer dan duizend woorden en waar is dat beter te zien dan bij foto’s van verliefde stellen? Zo’n foto straalt uit dat geen enkele liefde hetzelfde is! Heb je ook een mooie foto met je partner, die je op een bijzondere manier wilt vastleggen? Een foto op hout zorgt door zijn warme en natuurlijke uitstraling voor een nog romantischere sfeer! Bekijk onze voorbeelden en bestel snel een stelletjesfoto op hout!

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen

Een liefdesfoto op hout als valentijnscadeau

Speciaal om te krijgen, maar ook om te geven. Een origineel en romantisch cadeau voor jouw vriend of vriendin. Op deze pagina vind je voorbeelden van gelukkige stelletjes, die een foto van hun samen op hout af hebben laten drukken. Wij hebben deze foto’s, met toestemming natuurlijk, hier geplaatst. Zo kun je kijken of een foto van jou en je partner op hout iets voor jullie is. Dit is niet alleen leuk om met Valentijnsdag te geven, maar ook als jubileumcadeau, wanneer jullie een bepaald aantal jaren samen zijn. Ook is het een aanrader om cadeau te geven aan een ander stel, wanneer zij gaan trouwen of samenwonen. Het is een super origineel housewarming cadeau.

We kunnen het ons voorstellen dat je het moeilijk vindt om voor iemand anders de houtsoort, de foto en het formaat te kiezen. Daarom hebben wij in ons assortiment de FotoOpHout cadeaubon. Deze is een volledig jaar geldig en in te leveren op ons volledige assortiment. Zo weet je zeker dat de ontvangers blij zijn met het cadeau, want ze kunnen zelf de foto en het product kiezen.

Een foto van een stel op hout bewerken

Heb je een mooie foto van jou en je partner, maar kan deze nog wel iets extra’s gebruiken, voordat je hem af laat drukken op hout? Dan kun je kiezen uit een aantal fotobewerkingen in onze besteltool. Hierbij kun je bijvoorbeeld een zwart-wit of sepia filter over jouw foto plaatsen, maar ook tekst toevoegen aan je foto. Zo kun je jouw foto volledig naar jouw wensen maken.

Bekijk onze voorbeelden en bestel zelf ook stellen op hout!