taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Natuurfoto's op hout

Een natuurfoto op hout is een super goede combi. Een natuurfoto en natuurproduct gaan namelijk erg goed samen. Daarnaast zijn natuurfoto’s vaak rustig en geven ze een beetje extra kleur aan je woonkamer. Zeg nou zelf, een foto van een kust, zonsondergang en zee past toch in ieder interieur? Hang je liever een natuurfoto buiten op? Kies dan voor ayoushout. Deze houtsoort kun je gerust buiten hangen. Vele klanten gingen jou voor en drukten een natuurfoto op hout af. Klik op de foto voor een vergroting van de natuurfoto op hout!

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen

Jouw eigen natuurfoto op hout afgedrukt

Natuurfoto’s worden veel gemaakt en zijn er in veel verschillende soorten. Veel mensen houden van een mooie foto van een zonsondergang of zonsopgang. De fel rode, roze en oranje kleuren kunnen een muur dan ook prachtig aankleden. Daarnaast is er nog veel meer mooie natuur. Heuvelige landschappen, vlakke weilanden met dieren of juist het strand. Elk stukje natuur heeft haar eigen charme.

Dat een flora en fauna foto erg goed samengaat met hout, kun je op deze pagina zien. Een aantal tevreden klanten hebben ons een foto van hun natuurfoto op hout opgestuurd en toestemming gegeven deze als voorbeeldfoto te plaatsen. Zo kun jij de foto’s bekijken en bepalen of een natuurfoto op hout iets voor in jouw interieur is.

Verschillende houtsoorten voor een natuurfoto op hout

Wanneer je een natuurfoto op hout af wilt laten drukken, is het belangrijk om een houtsoort te kiezen, die bij jouw natuurfoto past. Als eerste is er onze bestseller, vurenhout. Deze lichte houtsoort zorgt voor een mooie afdruk, met nerven en noesten lichtjes zichtbaar. Heb je een mooie strandfoto? Dan is steigerhout een leuke optie, die jouw strandfoto een unieke uitstraling geeft. Wil je graag jouw foto buiten hangen of zo weinig mogelijk nerven en noesten in je foto hebben? Kies dan voor ayoushout. Deze houtsoort kun je buiten ophangen en bevat nauwelijks nerven en noesten. Wel adviseren wij je om deze houtprint buiten onder een afdakje te hangen. Deze drie houtsoorten bestaan uit meerdere planken. Wil je liever één houtplaat? Kies dan voor onze budgettopper, multiplex. Bekijk de mogelijkheden en bestel jouw natuurfoto op hout!