taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Kunst van hout

Een foto op hout is natuurlijk al een kunstwerk op zich, maar wist je dat het voor kunstenaars en fotografen ook mogelijk is om eigen (digitale) kunst op hout te laten printen? Het enige wat jij hoeft te doen, is een goed digitaal bestand van jouw gemaakte kunstwerk te uploaden. Daarnaast bieden wij jou als fotograaf de mogelijkheid om te profiteren van maar liefst 25% korting op al jouw kunstwerken op hout! Wanneer je zelf niet zo creatief bent ingesteld, kun je een afbeelding van een kunstwerk af laten drukken op één van onze houtsoorten. Ontdek snel de mogelijkheden voor kunst van hout!

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen

Verschillende soorten kunst op hout

Dat er veel verschillende vormen kunst van hout zijn, weet iedereen. Schilderen, tekenen, alles kan. Tegenwoordig speelt de digitale wereld een steeds groter wordende rol en hier is dan ook veel kunst te vinden. Heb je een mooi kunstwerk gemaakt, wat je graag af wilt laten drukken als muurdecoratie? Dan is hout hiervoor een uitermate geschikt materiaal. Wij hebben op deze pagina diverse voorbeelden geplaatst van kunstwerken van onze klanten, die ons hiervoor toestemming hebben gegeven. Zo kun je inspiratie opdoen en kijken of kunst op hout iets voor jou is! Multiplex is een erg geschikte houtsoort om kunst op af te laten drukken, omdat dit niet uit planken bestaat, maar juist één plaat. Ben je (amateur)fotograaf en heb je een mooie foto, die je af wilt laten drukken op hout? Dan kun je jouw foto uploaden en krijg je vervolgens een preview zien van jouw foto op hout!

De zakelijke mogelijkheden van kunst op canvas

Ben jij fotograaf en dus een echte kunstenaar? Dan kun jij profiteren van ons speciale fotografen programma. Sluit je aan bij ons pro-programma en krijg maar liefst 50% korting op je eerste foto op hout bestelling! Daarnaast bieden wij jou de volgende voordelen:

  • 25% korting op een foto op hout, fotoblok en tuinposter;
  • 35% korting op foto’s op canvas
  • 15% korting op foto’s op plexiglas, forex en aluminium;
  • producten onder white label verzonden;
  • een vast contactpersoon;
  • 100% kwaliteitsgarantie.

Wil je voor zakelijke doeleinden foto’s op hout of andere producten in grote getalen afnemen? Vraag dan een offerte aan voor het meest voordelige aanbod voor de kunst van hout!