taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Gezinsfoto op hout

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze hout formaten:

Gebruik kortingscode BF30 en ontvang direct 30% korting op HOUT
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 30% KORTING

Een gezinsfoto op hout is een leuke manier om een mooi familiekiekje aan de muur te hangen! Vaak wordt alles uit de kast getrokken voor een mooie familiefoto en vervolgens weinig mee gedaan. Een foto op hout is hier de perfecte oplossing voor! Wij hebben op deze pagina een aantal voorbeelden van onze tevreden klanten geplaatst, zodat je inspiratie op kunt doen en beslissen of een gezinsfoto op hout iets voor jou is!

Je kunt de gezinsfoto af laten drukken op vurenhout, ayoushout, steigerhout of multiplex. Elke houtsoort heeft zijn eigen voor en nadelen, zie ook houtsoorten.

Bekijk onze voorbeeld foto's op hout en klik op een foto voor een vergroting!

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen

Een gezinsfoto op hout aan de muur

Of je de gezinsfoto op hout nu bestelt om op te hangen in je eigen woonkamer, keuken of slaapkamer óf omdat je deze cadeau wilt doen aan je (schoon)ouders: de gezinsfoto op hout doet het door zijn warme, zachte uitstraling altijd goed. Je kunt hierbij kiezen uit vier verschillende houtsoorten:

1. Vurenhout
2. Ayoushout
3. Steigerhout
4. Multiplex

Bij een gezinsfoto op hout raden wij jou aan om te kiezen voor hout met een whitewash laag. Met een whitewash behandeling komt de foto beter tot zijn recht. Hierbij zijn de kleuren helderder en de nerven en noesten minder zichtbaar. Op gezinsfoto’s staan vaak meerdere gezichten en deze wil je natuurlijk wel scherp afgedrukt hebben!

De verschillende soorten gezinsfoto’s op hout

Gezinsfoto’s bestaan in vele verschillende combinaties! Kies je voor een foto van de hele familie, alleen de kinderen óf juist de broers en zussen? Vaak worden tijdens een familie-fotoshoot allerlei verschillende combinaties aan foto’s gemaakt, wat veel leuke kiekjes oplevert. De spontane foto’s zijn dan bijvoorbeeld erg leuk voor op hout. Vind je het lastig kiezen? Dan kun je ook de favoriete foto’s combineren en een collage op hout bestellen! Wij hebben een aantal voorbeelden van gezinsfoto’s van onze tevreden klanten geplaatst, nadat zij ons hiervoor toestemming hebben gegeven. Zo kun je inspiratie opdoen en kijken of je een foto van het gezin op hout af wilt laten drukken!

Gezinsfoto’s op hout worden veel besteld als cadeau voor Vaderdag, Moederdag of voor opa en oma. Hier zullen ze zeker blij mee zijn! Kun je moeilijk voor iemand anders kiezen? Dan is onze cadeaubon een goede oplossing.

Bekijk onze voorbeelden en bestel vandaag nog een gezinsfoto op hout!