taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Dierenfoto's op hout voorbeelden

Met een dierenfoto aan de muur is jouw dierenvriend altijd bij je! Dieren hebben veel belangrijke taken te vervullen: onder andere die van luisteraar, speelmaatje en knuffel, maar de voornaamste reden voor de aanschaf van een dier is het gezelschap. Zo creëert het aaien van een dier een gevoel van zekerheid, vriendschap en vertrouwelijkheid. Huisdieren zijn soms net kinderen en worden ook veel gefotografeerd door hun baasjes. Een dierenfoto aan de muur is daarom ook zo leuk! Bekijk onze voorbeelden en bestel een eigen dierenfoto op hout!

> Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen

Verschillende soorten dierenfoto’s op hout

Een foto van jouw eigen huisdier aan de muur is super leuk! Je kunt een mooie, geposeerde foto van jouw kat afdrukken of juist een spontane actiefoto van je hond. Als echte dierenvriend, is een foto van jouw trouwe viervoeter op hout ook een erg mooi aandenken voor als je huisdier er niet meer is.

Je kunt bij ons foto’s afdrukken van elke diersoort. Je kunt kiezen voor een foto van je huisdier, maar ook een foto van bijvoorbeeld een boerderijdier. Een koeienfoto of een foto van kippen is bijvoorbeeld ook erg leuk. Schaapjes in de wei zien er ook mooi uit op hout, door de zachte uitstraling, die het hout aan je foto geeft.

Ook wilde dieren zijn geschikt om op canvas af te laten drukken. Dit kan een foto zijn, die je zelf hebt geschoten in het wild of in de dierentuin, maar het kan ook een afbeelding van het internet zijn. Een mooie tijger, giraffe of olifant op hout geeft jouw interieur een stoere uitstraling.

Neem een kijkje tussen de voorbeelden op deze pagina en beslis of jij ook een dierenfoto op hout gaat bestellen! 

Een unieke dierenfoto op hout

Bij FotoOpHout.nl kun je jouw dierenfoto op hout volledig personaliseren en naar jouw wensen af laten drukken. Je hebt keuze uit verschillende houtsoorten, formaten, uitsnedes en afwerkingen. Je kunt een dierenfoto bijvoorbeeld ook buiten ophangen. Wanneer je dit wilt, kun je jouw foto op het duurzame ayoushout af laten drukken.

Ontdek wat er mogelijk is en bestel vandaag nog een dierenfoto op hout.