taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op hout
55% Korting
Al vanaf € 11,68
Foto op hout
55% Korting
Al vanaf € 11,68
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending!
  • Ook een houtsoort voor buiten
  • Dit product is duurzaam
Bestel nu je collage hout met 55% korting

Collage op hout

Ben jij op zoek naar een manier om al jouw favoriete foto’s kwijt te kunnen in je woning? Dan is de collage op hout precies wat jij zoekt. Met de houtcollage is er genoeg plek om al je leukste foto’s af te beelden. Kies je misschien voor al je vakantiefoto’s in de collage hout of heb je toch liever foto’s van je familie in de houtcollage, het is aan jou!

Jouw eigen collage hout

Wanneer jij gebruik gaat maken van onze indrukwekkende hout collage, heb je een echte eyecatcher te pakken. De collage op hout is namelijk niet alleen erg leuk om de foto’s op af te beelden, maar het materiaal hout is ook schitterend. Hierover zul je zometeen ook meer over lezen. Verder is het natuurlijk ideaal dat de collage meerdere foto’s af kan beelden. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan vakantiefoto’s. Op vakantie maak je vaak allerlei foto’s en het is dan natuurlijk zonde om deze foto’s vervolgens nooit meer te bekijken. Ook is het erg leuk om andere foto’s af te beelden in het collage van hout. Denk bijvoorbeeld aan foto’s met je gezin of familie, via deze weg creëer je echt een blikvanger in je woning!

Niet alleen is de collage hout erg leuk voor jezelf. Het is namelijk ook erg leuk om als cadeau te geven. Zo zullen je opa en oma super blij zijn met een fotocollage hout waarbij hun kleinkinderen en kinderen in zijn afgebeeld. Niet alleen je opa en oma zullen er blij mee zijn, ook je beste vriend(in) of je liefde vinden het natuurlijk super leuk wanneer jij een collage cadeau geeft met foto’s samen, maar dit ligt volledig in jouw handen!

Voordelen van een hout collage

Zoals vermeld is hout een uitstekend materiaal om foto’s af te printen, al zul je dit niet in eerste instantie denken. Een foto op hout geeft een stoere en natuurlijke uitstraling en meestal zijn er ook nog verschillende soorten hout beschikbaar. de Structuur van het houten paneel geeft jouw foto een erg authentieke uitstraling en er wordt een robuust effect gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat het in ieder modern en klassiek interieur past. Haal dus snel de natuur in je huis met de foto op houtcollage, wat natuurlijk dé manier is om je mooiste foto’s te laten weergeven, met warme kleurtonen. Hout is ook zeker geschikt voor natuur- of landschapfoto’s. Kies dus voor een indrukwekkend landschap of een mooie natuurverschijnsel en creëer de mooiste effecten in jouw interieur! Al met al, hout is een uitstekend materiaal om een natuur- of landschapfoto op af te laten drukken.

Jouw eigen collage op hout bestellen

Wanneer jij een collage op hout in huis wilt halen, kun je gebruik maken van onze handige besteltool. Via deze weg kun je eenvoudig aangeven wat je wilt en is je bestelling zomaar afgerond! Allereerst upload je hierbij je favoriete foto’s en selecteer je je gewenste formaat. Wanneer je dit hebt gedaan kun je beginnen met het personaliseren van de foto’s. Zo bepaal jij welke foto waar komt en welke foto groter moet dan de ander, dit ligt volledig in jouw handen! Ook bepaal jij welke foto’s je een eventuele filter wilt geven, de filters die wij beschikbaar hebben zijn zwart-wit en sepia. Met de filters kun je schitterende kleurcombinaties creëren. Vooral met het materiaal hout en de achtergrond van je muur zou je mooi kunnen puzzelen om de beste uitstraling mee te geven! Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een voorbeeld te zien van hoe je aanwinst er ongeveer uit komt te zien, hierdoor loop je niet tegen eventuele verrassingen aan. Om helemaal verzekerd te zijn van een topresultaat, is het gebruik van de fotocontrole ideaal. Via deze weg ben je verzekerd van een uitstekend resultaat, dit omdat er één van onze experts kijkt naar de kwaliteit van de foto. Wanneer hij denkt dat de kwaliteit nog niet optimaal is en dus nog beter zou kunnen, wordt er contact met je opgenomen. Hierdoor krijg je absoluut geen spijt van je aankoop! Tot slot rond je je bestelling af en zorgen wij ervoor dat je je foto op houtcollage zo snel mogelijk thuis zult ontvangen. Waar wacht je dus nog op, bestel nu snel jouw collage op hout op FotoOpHout.nl!

> Terug naar het overzicht met voorbeelden