• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 55% Voorjaarskorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Collage op hout

Een fotocollage op hout is super leuk, wanneer je niet kunt kiezen uit al je favoriete foto's. Met een collage kun je ze allemaal afdrukken! Je hoeft niet eens zelf te gaan puzzelen, want onze vormgevers helpen je bij het maken van een prachtige collage op hout! Bekijk alle voorbeelden van onze klanten en bestel zelf ook een collage op hout!

Fotocollage op hout afdrukken

Wanneer je een prachtige verzameling foto's wil afdrukken, ben je bij ons op het juiste adres. Wanneer je bijvoorbeeld een prachtige fotoshoot hebt gedaan of een leuke reis hebt beleefd dan houd je daar veel mooie foto's aan over. Vaak wil je dan wel een foto afdrukken als wanddecoratie, maar kun je amper kiezen. Dan is een fotocollage op hout een fijne oplossing. Al die prachtige foto's worden dan gebundeld op één print op hout. Met die verzameling aan de muur kun je onwijs lang genieten van die speciale momenten. 

Jouw eigen collage maken

Bij FotoOpHout is een collage bestellen erg gemakkelijk. Tijdens het bestellen van een foto op hout kun je in de besteltool kiezen voor een collage. Na het bestellen nemen wij dan contact met je op. Tijdens dit contact kun je jouw foto's doorsturen, en je wensen kenbaar laten maken wat betreft het ontwerp. Onze vormgever gaat dan voor je aan de slag, en stuurt jou een concept van het ontwerp. Ga je hiermee akkoord, dan wordt jouw foto in productie genomen, en kun je razendsnel genieten van jouw nieuwe prachtige fotocollage op hout!

> Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen