taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 60% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op hout
60% Korting
Al vanaf € 9,98
Foto op hout
60% Korting
Al vanaf € 9,98
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending!
  • Ook een houtsoort voor buiten
  • Dit product is duurzaam
Bestel nu je collage hout met 60% korting

Collage op hout

Een fotocollage op hout is super leuk, wanneer je niet kunt kiezen uit al je favoriete foto's. Door middel van een collage maken kun je ze allemaal afdrukken! Je hoeft niet eens zelf te gaan puzzelen, want onze vormgevers helpen je bij het maken van een prachtige collage op hout! Bekijk alle voorbeelden van collages van onze klanten en bestel zelf ook een collage op hout!

Fotocollage op hout afdrukken

Wanneer je een prachtige verzameling foto's wil afdrukken, ben je bij ons op het juiste adres. Wanneer je bijvoorbeeld een prachtige fotoshoot hebt gedaan of een leuke reis hebt beleefd dan houd je daar veel mooie foto's aan over. Vaak wil je dan wel een foto afdrukken als wanddecoratie, maar kun je amper kiezen. Dan is een fotocollage op hout een fijne oplossing. Een collage maken zorgt ervoor dat al die prachtige foto's worden gebundeld op één print op hout. Met die verzameling aan de muur kun je onwijs lang genieten van die speciale momenten. 

Jouw eigen collage maken

Bij FotoOpHout is een collage bestellen erg gemakkelijk. Tijdens het bestellen van een foto op hout kun je in de besteltool kiezen voor een collage maken. Na het bestellen nemen wij dan contact met je op. Tijdens dit contact kun je jouw foto's doorsturen, en je wensen kenbaar laten maken wat betreft het ontwerp. Onze vormgever gaat dan voor je aan de slag, en stuurt jou een concept van het ontwerp. Ga je hiermee akkoord, dan wordt jouw foto in productie genomen, en kun je razendsnel genieten van jouw nieuwe prachtige fotocollage op hout! Een collage maken is zeer gemakkelijk met behulp van onze besteltool!

> Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen