taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Bloemenfoto's op hout

Een bloemenfoto op hout is een leuke manier om jouw interieur meer kleur te geven! De kleuren van een bloemenfoto komen goed tot hun recht op hout. Het hout zorgt er namelijk voor dat jouw foto een warme, maar frisse uitstraling krijgt. Door een natuurfoto op een natuurproduct te laten printen, krijgt jouw bloemenfoto een hele kenmerkende uitstraling. Klik op de voorbeelden op deze pagina voor een vergroting van de bloemenfoto op hout en bestel zelf ook één! Wil je je eigen bloemenfoto op hout bestellen? Ga dan naar ons bestelsysteem.

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen

De bloemetjes binnen zetten met een bloemenfoto op hout

Kun jij er ook zo van genieten? Die prachtige bloemenvelden, groene bomen en kleurrijke tuinen? Na een lange winter is de natuur weer volop in bloei. Dit levert de mooiste plaatjes op, die zeker de moeite waard zijn om af te laten drukken. Met een bloemenfoto op hout geef je je huis in een handomdraai een zomerse sfeer.

Dat er veel verschillende bloemsoorten zijn, kan de keuze extra moeilijk maken! Ga je voor een foto van bloesem of juist rozen? Je kunt er alle kanten mee op! Je kunt kiezen voor een kleurrijke foto, maar ook één met rustige natuurtinten. Het is mogelijk om een foto van een heel bloemenveld, boeket óf juist een close-up van één bloem af te laten drukken. Kies wat bij jouw interieur past en wij doen de rest! Je kunt alvast een kijkje nemen tussen de voorbeelden van een bloemenfoto op hout om te kijken wat mooi aan de muur zal staan.

Wil je jouw bloemenfoto op hout liever buiten ophangen? Dan kun je kiezen voor ayoushout. Deze houtsoort is geschikt om buiten op te hangen, omdat hij niet kromtrekt.

Meerdere bloemenfoto’s op hout met een collage

Wil je graag meerdere foto’s combineren? Dat kan! Je kunt namelijk ook een collage op hout af laten drukken bij ons. Hierbij kun je zelf het ontwerp van de collage maken, maar je kunt ook één laten maken door onze grafisch vormgever. Hierbij betaal je € 15,- aan ontwerpkosten, maar wordt de collage precies naar jouw wensen gemaakt en gaat de kwaliteit van je foto niet achteruit, wat bij een collage-app vaak wel het geval is. Bekijk de voorbeelden en bestel een bloemenfoto op hout!

Direct bestellen