• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 70% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Valentijnscadeau

Een Valentijns cadeau met eigen foto, al vanaf € 13,95!

> Direct een Valentijns cadeau bestellen

Valentijns cadeau foto op hout

14 februari: Valentijnsdag

Ieder jaar is het op 14 februari Valentijnsdag. Dit is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven en elkaar verrassen met cadeautjes of een romantisch diner. Maar Valentijn is ook de dag dat je anoniem aan iemand de liefde kunt verklaren.

Je liefde veroveren zonder de hulp van Cupido

Cupido is in de Romeinse mythologie de zoon van Venus, de godin van de liefde. Volgens de mythe schiet Cupido magische pijlen in harten van mensen om deze verliefd te laten worden. Maar hij is ook in het bezit van pijlen die mensen elkaar laten haten en daar haalt hij wel eens wrede grappen mee uit. Wil je je geheime liefde liever zonder de hulp van Cupido veroveren en daarmee niet het risico lopen geraakt te worden door een van zijn slechte pijlen? Verras je geheime liefde dan met een romantisch Valentijns cadeau!

Een romatische foto op hout

Het geven van cadeaus met Valentijnsdag is inmiddels een bekende traditie geworden. Maar wil je dit jaar niet weer aan komen zetten met chocola, juwelen of bloemen? Maak bij FotoOpHout.nl dan een persoonlijk Valentijns cadeau met je eigen foto! Zeker weten dat je geliefde weg zal smelten bij het krijgen van een romantische foto van jullie tweeën op hout!

Direct bestellen