taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 70% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Vaderdag cadeau

Een super origineel Vaderdag cadeau, vanaf € 13,95!

> Direct een Foto op hout voor Vaderdag bestellen

Vaderdag cadeau Vaderdag is een feestdag waarop alle vaders worden geëerd vanwege hun vaderschap. In Nederland, maar ook in veel andere landen, vindt deze dag plaats op de derde zondag in juni. Niet vergeten dus! Op deze dag kun je je papa laten weten wat je voor hem voelt en hoe leuk en geweldig je hem vindt. Vaak krijgen vaders op Vaderdag een zelfgemaakt ontbijt op bed met warme croissants, jus d'orange en een gekookt eitje. Tijdens het eten van dit overheerlijke ontbijtje bekijkt papa de knutselwerkjes die de kinderen op school of op het kinderdagverblijf speciaal voor hem hebben gemaakt. Daarnaast worden vaders die dag geholpen met klusjes en krijgen ze een cadeautje.  

Het is vaak erg lastig om iets leuks voor je vader te vinden, zeker iets wat origineel is. Je valt namelijk al snel terug in de standaard cadeaus als sokken, gereedschap, een bierpakket of een geurtje. Heb je geen inspiratie maar wil je wel met iets bijzonders aankomen? Verras je vader dan met een foto op hout! Een print op hout is een origineel cadeau boordevol emotie. Denk bijvoorbeeld aan een mooie foto van het hele gezin of van de kinderen op hout. Zelfs de stoerste vader zal wegsmelten bij zo'n cadeau.

Vaderdag cadeau Meerdere materiaalsoorten

Wil je je vader liever verrassen met een ander fotoproduct? Dat is geen probleem bij FotoOpHout.nl! In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, kun je bij ons terecht voor meer dan alleen foto's op hout. Je kunt je foto bijvoorbeeld ook op aluminium of plexiglas laten printen.

Ga naar > fotoproducten

Direct bestellen