• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 2-4 werkdagen
  • GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Tekst op hout

Tekst op hout afdrukken

Op zoek naar een leuke wanddecoratie met een tekst op hout voor aan de muur? Dan zit je bij FotoOpHout.nl natuurlijk goed. Bij ons kun je je mooiste foto op hout af laten drukken. Maar, ook wanneer je iets totaal anders wilt, ben je bij ons op de juiste plek. Het is nu namelijk ook mogelijk een mooie tekst op hout af te laten drukken. Hoe? We leggen het je uit!

Hoe maak ik een tekst op hout?

Een tekst op hout is een erg origineel idee. Je ziet het nog niet bij veel mensen aan de muur, maar het is zeker de moeite waard. Een goede tekst kan je erg inspireren en het kan je soms nét dat laatste zetje geven om aan iets te beginnen. Het afdrukken van een tekst op hout is heel simpel. Het internet staat namelijk vol met mooie, kloppende en soms grappige quotes of spreuken. Kijk dus eens rond op Pinterest, Tumblr of Google Afbeeldingen en je zult vast een leuke vinden. Download de afbeelding en upload hem in onze besteltool. Volg daarna gewoon de stappen om je tekst op hout te bestellen. Gemakkelijk, toch? Wanneer je zelf een mooie uitspraak hebt van bijvoorbeeld een dierbare, dan kun je zelf ook prima een afbeelding ontwerpen met behulp van bijvoorbeeld Photoshop. Kies zelf een achtergrond en een mooi lettertype en klaar is je persoonlijke quote!

Hoe voeg ik tekst aan mijn foto toe?

Een tekst op hout kun je ook op een andere manier interpreteren. Het is namelijk ook mogelijk tekst toe te voegen aan de foto die je op hout af wilt laten drukken. Zo zou je bijvoorbeeld de namen van de personen of de datum aan de foto toe kunnen voegen. Het toevoegen van een tekst aan je foto zorgt voor een leuk effect en het kan gewoon via ons bestelsysteem. Het is erg gemakkelijk en je kunt veel variëren wat betreft kleur, lettertype en grootte.

Bestel een foto op hout met tekst in 4 stappen:

  1. Upload een foto en druk vervolgens op “Begin met personaliseren”
  2. Kies een formaat, uitsnede en houtstoort Druk op “>>” en vervolgens op “Tekst toevoegen”
  3. Je kunt nu links een lettertype, -formaat, positionering en kleur kiezen. In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De tekst zal automatisch op je foto verschijnen (hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt).
  4. Wanneer je je tekst wilt verplaatsen, druk je op “Veranderen”. Je kunt nu je tekst verslepen en op de gewenste plek plaatsen.

Zoals we al zeiden is het echt kinderwerk. Je moet er vast en zeker wel uit komen. Succes!

Direct bestellen