• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 2-4 werkdagen
  • GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Tekst op hout

Tekst op hout afdrukken

Op zoek naar een leuke wanddecoratie met een tekst op hout voor aan de muur? Dan zit je bij FotoOpHout.nl natuurlijk goed. Bij ons kun je jouw mooiste familiefoto of vakantiekiekje op hout af laten drukken. Maar ook als je totaal iets anders wilt, ben je bij ons op de juiste plek. Zo kun je nu namelijk ook een mooie of inspirerende tekst op hout af laten drukken. Hoe? We leggen het je hieronder uit!

Hoe maak ik een tekst op hout?

Ben jij op zoek naar een originele decoratie? Dan is een tekst op hout echt iets voor jou! Een tekst op hout zie je nog niet bij veel mensen aan de muur, maar het is zeker de moeite waard. Een foto op hout met tekst is niet alleen leuk om thuis aan de wand te hangen, maar is ook leuk om als cadeau weg te geven. Een goede tekst kan je erg inspireren en het kan je soms nét dat laatste zetje geven om aan iets te beginnen. Het afdrukken van een tekst op hout is heel simpel. Het internet staat namelijk vol met prachtige en soms grappige quotes of spreuken. Kijk dus eens rond op Pinterest, Tumblr of Google Afbeeldingen en je zult vast een leuke vinden. Download de afbeelding en upload hem in onze besteltool. Volg daarna de stappen in de besteltool om je tekst op hout te bestellen. Gemakkelijk, toch? Als je zelf een mooie uitspraak van bijvoorbeeld een dierbare hebt, dan kun je ook deze eigen tekst op hout laten drukken. Dit doe je door zelf met bijvoorbeeld Photoshop een afbeelding te ontwerpen. Kies een achtergrond en een mooi lettertype en klaar is jouw persoonlijke quote!

Tekst op hout populaire formaten

Tekst op hout 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 54,95

Tekst op hout 70x50

Direct bestellen    70x50 cm € 77,95

Tekst op hout 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 99,95

Een foto op hout met tekst

Bij FotoOpHout.nl kun je niet alleen een tekst op hout bestellen, maar kun je er ook voor kiezen om een tekst toe te voegen aan de foto die je op hout wilt laten printen. Er is van alles mogelijk. Zo zou je bijvoorbeeld de namen van de personen of de datum aan de foto toe kunnen voegen. Het toevoegen van een tekst aan jouw foto maakt de decoratie nog persoonlijker en zorgt voor een leuk effect. De tekst op hout is toe te voegen via ons bestelsysteem. Het is erg gemakkelijk en je kunt veel variëren wat betreft kleur, uitlijning, lettertype en grootte.

Bestel een tekst op hout in 4 stappen:

  1. Upload een foto en druk vervolgens op “Begin met personaliseren”
  2. Kies een formaat, uitsnede en houtsoort Druk op “>>” en vervolgens op “Tekst toevoegen”
  3. Je kunt nu links een lettertype, -formaat, positionering en kleur kiezen. In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De tekst zal automatisch op je foto verschijnen (hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt).
  4. Wanneer je je tekst wilt verplaatsen, druk je op “Veranderen”. Je kunt nu je tekst verslepen en op de gewenste plek plaatsen.

Zoals we al zeiden is het bestellen van een tekst op hout echt kinderwerk. Wacht dus niet meer langer, maar bestel nog vandaag een tekst op hout!

Direct bestellen