taboola
 • Meer dan 150.000 tevreden klanten
 • Nú tot 60% korting
 • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op hout
60% Korting
Al vanaf € 9,98
Foto op hout
60% Korting
Al vanaf € 9,98
Onze voordelen
 • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
 • Gratis verzending!
 • Ook een houtsoort voor buiten
 • Dit product is duurzaam
Bestel nu je tekst op hout met 60% korting

Tekst op hout

Tekst op hout afdrukken

Versier de muren van uw huis met een mooie tekst op hout! Deze klassieke uitstraling is in combinatie met moderne lettertypes een prachtige toevoeging voor elk interieur. Word wakker met een positieve en motiverende spreuk op hout om je dag goed te beginnen! Je kunt er ook voor kiezen op een eigen tekst op hout laten drukken.

Versier je woning met een eigen tekst op hout

Herontwerp je woning met nieuwe decoratie zoals mooie teksten op hout. Ontwerp het helemaal zelf met bijvoorbeeld een bekende spreuk op hout, of verzin je eigen tekst! Bij Fotoophout.nl hebben we veel moderne lettertypes die zeker de aandacht zullen trekken, van zowel jouzelf, als je bezoekers. Ook hoeven de teksten op hout niet altijd in het zwart te zijn. Kies binnen onze besteltool uit talloze verschillende kleuren de kleur uit, die bij jou past. Op deze manier kun je altijd een tekst op hout laten drukken die zal aansluiten bij de rest van je interieur!

Teksten op hout

Vurenhout is het meest gebruikt voor het tekst op hout drukken. De mooie lichte kleur van dit hout past goed bij moderne decoratie. De structuur maakt het drukproces eenvoudig. De tekst op vurenhout is enkel geschikt om binnen te plaatsen. Ook heeft het hout nerven die na het drukproces zichtbaar zullen zijn. De planken van vurenhout zijn 10 cm breed en 2 cm dik. Laat jouw tekst printen op hout bij FotoOpHout.nl!

Direct bestellen

Tekst op steigerhout

Steigerhout is de perfecte keuze voor wie houdt van ruwe textuur op hout, en een licht verweerde afwerking. Laat je hout bedrukken met tekst op steigerhout om een schitterende jaren ‘70 uitstraling te verkrijgen in uw huis. De planken van steigerhout zijn 3cm dik, hout bedrukken met tekst komt er prachtig uit te zien op dit hout.

Direct bestellen

Tekst printen op hout

Ben je een liefhebber van luxe? Dan zou een tekst op ayoushout je eerste keuze moeten zijn. De zichtbaarheid van korrels en nerven is relatief laag, waardoor het oppervlak er glad uitziet. Tevens is ayoushout zowel geschikt om binnen, als buiten op te hangen. De planken van ayoushout zijn 2 cm dik, hout bedrukken met tekst is zeer geschikt op deze houtsoort. Een tekst printen op hout is ook een échte aanrader!

Direct bestellen

Tekst op hout populaire formaten

Tekst op hout 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 62,95

Tekst op hout 70x50

Direct bestellen    70x50 cm € 88,95

Tekst op hout 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 101,95

Gemakkelijk een tekst op hout bestellen

Vrolijk nu je lege muren op met teksten op hout in slechts 4 eenvoudige stappen:

 1. Upload je eigen foto om af te drukken en begin met personaliseren
 2. Bij het tekst op hout drukken, heb je meerdere personalisatiemogelijkheden. Pas je eigen gezegde aan door het kiezen van de grootte van het hout, de uitsnede en de houtsoort
 3. Klik links van je foto op “tekst toevoegen”
 4. Selecteer een lettertype, lettergrootte, positionering en kleur en je kunt je tekst op hout bestellen!

Zoals we al zeiden is het bestellen van teksten op hout echt kinderwerk. Wacht dus niet meer langer en laat vandaag nog hout bedrukken met tekst!

Direct bestellen