taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Panoramafoto op hout

Panoramafoto op hout

Je kunt bij FotoOpHout.nl nu ook een panoramafoto op hout af laten drukken. Deze foto’s zijn erg breed en niet zo hoog. Dit wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld natuurfoto’s. Met jouw favoriete panoramafoto afgedrukt op hout heb je een echte eyecatcher aan de muur te hangen! Je kunt de panoramafoto op verschillende formaten en houtsoorten bestellen. Door het hout wordt jouw panoramafoto een echte eyecatcher!

✓ Mooie houtstructuur door je foto
✓ In diverse formaten en houtsoorten
✓ Super leuk voor natuurfoto’s!

De mogelijkheden van een panoramafoto op hout

Op de meeste mobiele telefoons zit wel een panoramafunctie. Je kunt dus overal de mooiste panoramafoto’s maken! Of dit nu op het strand, in de weilanden of in de stad is. Je kunt er een heel kunstwerk van maken. Ben je nou niet in staat om zo’n foto te maken? Dan kun je ook gewoon een andere foto bijsnijden, zodat jouw foto breder dan hoog is. Natuurfoto’s, zoals landschapsfoto’s of dieren foto's zijn erg geschikt voor een panorama op hout. Ook kun je dit bijvoorbeeld doen met een vakantiefoto, zoals een foto van een skyline. Er zijn talloze mogelijkheden!
De panoramafoto is een hele lange foto. Heb je nog een lege ruimte aan de muur boven de bank? Dan kun je hier jouw panorama foto op hout ophangen. Zo is het een echte eyecatcher. Je kunt helemaal zelf kiezen op welke houtsoort en welk formaat de foto afgedrukt wordt. Je hebt bijvoorbeeld al een panoramafoto op multiplex in het formaat 80x40 cm voor € 73,95! Bij deze houtsoort zijn de nerven en noesten zichtbaar, wat voor een unieke uitstraling zorgt. Er zijn talloze mogelijkheden.

Populairste houten panorama formaten

Panorama op hout 40x20

Direct bestellen 40x20 cm € 39,95

Panorama op hout 120x60

Direct bestellen 80x40 cm € 78,95

Panorama op hout 200x100

Direct bestellen 200x100 cm € 344,95

Panorama foto op hout bestellen

De brede foto op hout kun je in alle mogelijke soorten en beschikbare formaten bestellen, wat jouw fotoproduct uniek maakt. Niemand zal hetzelfde aan de muur te hangen hebben! Wanneer je jouw panorama op hout besteld hebt, wordt hij binnen 1-3 werkdagen verzonden. De verzending is gratis en je kunt eventueel een ophangsysteem bij bestellen voor € 3,67.

Bestel vandaag nog jouw favoriete panoramafoto op hout bij FotoOpHout.nl!

Direct bestellen