• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op hout ophangen

Ophangsysteem foto op hout

Als u uw foto op hout wilt ophangen, raden wij u aan om het ophangsysteem bij uw foto op hout te bestellen. U komt deze optie tegen tijdens het bestelproces. Het monteren van het bij te bestellen ophangsysteem is kinderspel. Het ophangsysteem is namelijk eenvoudig aan de achterzijde te bevestigen en met de bijgeleverde plug en schroef bespaart u zich een ritje naar de bouwmarkt. Om zeker te zijn van een mooi resultaat raden wij aan geen spijkers te gebruiken. Het ophangsysteem is geschikt voor grote en kleine formaten en zorgt ervoor dat uw afdruk stevig aan de muur hangt zonder gaten in de foto.

Bij de ophangsystemen wordt natuurlijk ook een handleiding geleverd. Het is belangrijk om voorzichtig gaten te boren in de muur. Wanneer de positionering nauwkeurig gebeurt zorgt u ervoor dat de foto op hout nauwkeurig, recht en strak aan de muur komt te hangen. Let er daar bij op dat de ophangpunten wel overal evenwijdig zijn wanneer je het ophangsysteem gaat monteren. Wanneer u een ophangsysteem bestelt krijgt u schroeven en een haakje erbij, het haakje heeft een kartelrand met een handleiding 'hoe op te hangen'. De wandbevestiging is niet te zien vanaf de voorkant waardoor u een onzichtbare ophangsysteem krijgt. Door het ophangsysteem krijgt u ook nog een tussenruimte tussen de muur en de afdruk, dit zorgt voor een dieper effect.

Er zijn verschillende soorten ophangsystemen, afstandhouders bij glas, plakophangsysteem bij aluminium, haakje met schroeven bij canvas. Bij een blok hoort geen ophangsysteem, deze hoef je niet op te hangen. Het ophangsysteem is optioneel.

Een foto op hout ophangen is gemakkelijk zelf te doen. Om de prijs hoeft u het niet te laten. Bovendien heeft u hiervoor een flexibel en luxe ophangsysteem inclusief schroeven en waar nodig pluggen. Bent u niet zo handig en heeft u twee linker handen? Dan kunt u altijd de buurman vragen ;)