taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op hout gedrukt offerte


Offerte aanvragen

Ik wil een offerte aanvragen en ontvang graag binnen 4 uur (op werkdagen) een prijsvoorstel. Nog sneller een reactie nodig? Bel ons op 085 401 3317.


Aanvraag specificeren, geef hieronder aan waarvoor je een offerte wilt ontvangen. Geef duidelijk jouw gewenste forma(a)t(en) en aantallen op.


Bedankt voor het invullen van het formulier. Klik hieronder op Versturen om het offerteformulier te versturen. Jouw aanvraag zal in de meeste gevallen binnen 4 uur (werkdag) worden behandeld.

Je aanvraag wordt verwerkt.

 

Bij FotoOpHout.nl is het mogelijk om grote aantallen houten wanddecoraties te bestellen. Bedrijven en wederverkopers kunnen bij ons een zakelijke offerte aanvragen. We hebben veel contacten met wederverkopers, vakfotografen, winkels, gemeentes, provincies en andere commerciële organisaties. Veelal zijn we in staat om mooie kortingen of andere extra’s te bieden aan zakelijke contacten. Doordat kwaliteit bij ons voorop staat, zijn onze klanten altijd tevreden. Wil je een vrijblijvende offerten aanvragen of een samenwerking met ons aangaan? Neem dan gerust contact met ons op!

1. Kerstpakketten

Wilt jij je medewerkers goed verwennen met kerst? Dan is er geen betere optie dan een FotoOpHout tegoedbon voor in het kerstpakket. Het is mogelijk om de bon te laten maken in de huisstijl van jouw bedrijf. Met de tegoedbon kunnen jouw werknemers online een foto op hout bestellen met eigen foto. Hout past in iedere inrichting en iedereen heeft wel een foto die in aanmerking komt voor een foto op hout. Uit ervaring weten we dat zo’n tegoedbon zeer in de smaak valt. Je kunt contact met ons opnemen voor de diverse mogelijkheden.

2. Relatiegeschenk

Naast jouw werknemers, maken wij het ook gemakkelijk om jouw relatiegeschenken een bedankje te sturen. Een foto op hout met het logo van jouw bedrijf vormt een goed cadeau. Op die manier heeft jouw relatie een blijvend aandenken aan je bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

3. Wederverkoop

Wanneer je zelf ook houten wanddecoraties wilt gaan verkopen, kun je bij ons terecht als reseller. We zijn in staat om jou behoorlijke kortingen te geven op al onze prijzen. Daarnaast bieden we meerdere extra’s alleen voor resellers. Je kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden voor wederverkopers.

4. Beurzen en stands

Een foto op hout is zeer geschikt als promotiemateriaal op beurzen en stands. Met dit mooie houten materiaal zul je zeker genoeg aandacht trekken. Ons hout straalt namelijk kwaliteit uit. Dit materiaal zal bijdragen aan een goede presentatie van jouw bedrijf op een beurs. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

5. Inrichting vergaderruimte en/of bezoekershal

Een foto op hout vormt een prachtige muurdecoratie en is dan ook zeer geschikt ter decoratie in een vergaderruimte, bezoekershal of receptie. Met deze wanddecoratie creëer je gemakkelijk een fijne sfeer in elke ruimte. Je kunt hiervoor jouw eigen foto’s gebruiken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.