Foto op triplex

Ben je al langere tijd op zoek naar een natuurlijke toevoeging aan je interieur? Dan is de foto op triplex net wat je zoekt! De foto op multiplex is leuk voor in de keuken, slaapkamer of op kantoor. Jouw ontwerp op een foto op multiplex; hoe leuk is dat? Geef je interieur een natuurlijke uitstraling met de foto op mdf. Alles weten over de foto op triplex? Lees snel verder!

Foto op multiplex gedrukt

Over de foto op multiplex

Wil jij je foto een natuurlijke uitstraling geven voor een leuke prijs? Dan zit je met de foto op mdf van FotoOpHout zeker goed! Deze goedkope houtsoort is opgebouwd uit verschillende houtfineerlagen. Hierdoor krijgen de zijkanten van je foto op triplex een fraai en natuurlijk uiterlijk. Als je kiest voor de foto op multiplex krijg je een foto op hout zonder naden. Jouw foto wordt afgedrukt op één grote houten plaat. Mocht je voorkeur uitgaan naar een foto op echte planken dan adviseren we je om een foto op vurenhout of ayoushout te bestellen. De houten plaat waarop jouw foto wordt afgedrukt is gemaakt van populierenhout (ook wel triplex genoemd). Je kiest dus echt voor één houten plaat in plaats van planken. Hierdoor zijn ook geen naden terug te zien in je foto. Multiplex bestaat uit geperste platen die in meerdere lagen op elkaar zijn geplakt. Dit verlijmde hout is ongeschikt voor buitengebruik, omdat het dan krom zal trekken. Mede door dit kromtrekken zijn er minder grote formaten beschikbaar.

Bij ons heb je de keuze om de foto op mdf met whitewash te laten printen. Als je hiervoor kiest zijn dus geen naden, nerven en noesten zichtbaar op de houten plaat. Heb je liever deze natuurlijke aspecten wel in de foto? Kies er dan voor om de foto op multiplex zonder whitewash te laten printen. Als je kiest voor whitewash zijn de kleuren helderder dan wanneer je hier niet voor kiest. Het is maar net wat je mooier vindt. De dikte van het multiplex is 1 cm en dit is een fijn formaat voor dit sterke, lichte materiaal.

Je eigen foto op hardboard

Een foto op triplex; leuk voor in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Met de natuurlijke uitstraling kun je een bepaald accent aan je interieur toevoegen. De natuurlijke look van de triplex foto is ook erg leuk voor in de keuken. Je geeft een warme sfeer aan je interieur met deze natuurlijke hout decoratie. Wat je op de foto op multiplex laat afdrukken is helemaal aan jou. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto van een ouderwets keuken product. Zo kun je een nostalgisch accent geven aan de keuken die past in de keuken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een foto, maar als je een ander leuk idee hebt kan dat natuurlijk ook. Misschien wil je het hout wel graag laten bedrukken met allerlei vormpjes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bloemetjes of vogeltjes. Als de woonkamer wel een boost kan gebruiken kun je de foto op mdf daar natuurlijk ook ophangen. In de woonkamer kun je misschien een persoonlijke draai geven aan je interieur. Zo zou een foto van de kinderen zeker niet misstaan. Of als je een geschikte familiefoto hebt kan je daar natuurlijk ook voor kiezen. Bij een familiefoto is de optie voor whitewash misschien een goed idee, omdat de kleuren daarin helderder naar voren komen. Dit is erg geschikt voor foto’s waar meerdere personen op staan. Als je toch liever naden, nerven en noesten terugziet in je ontwerp dan kun je ook voor de variant zonder whitewash gaan.

Daarom de foto op triplex van FotoOpHout

Als je je foto op multiplex bij ons haalt kies je voor kwaliteit. Onze foto op hout is namelijk onafhankelijk als beste getest! Het fijne aan het hout dat wij gebruiken is dat het duurzaam is en beschikt over het FSC of PEFC keurmerk. Niet voor niets worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.0/10; haal daarom snel je eigen multiplex bij FotoOpHout!

Foto op hout met filter

Foto op triplex bestellen

WIl jij nou je eigen foto op mdf in huis halen? Dan kan het bestelproces beginnen! Allereerst upload je jouw ontwerp. Heb je gekozen voor een persoonlijke foto of ging je voorkeur toch uit naar een ander idee? Zodra je dit hebt gedaan kun je het gewenste formaat selecteren. Als je ook het formaat hebt uitgekozen kun je kiezen voor de optie whitewash. Heb je liever een erg natuurlijke look of vindt je het misschien leuker om het hout wat rustiger te houden? Denk dus goed na voor je deze optie invult. Vervolgens kun je op de volgende pagina nog een filter over je foto heen doen. Denk hierbij aan een leuke zwart-wit filter. Zo geef je weer een heel andere sfeer aan de multiplex. In dezelfde pagina kun je de foto controle aanvinken. Als je hiervoor kiest gaat onze foto expert jouw ontwerp controleren op kwaliteit. Op die manier kun je met een gerust hart je eigen foto op plaat verwelkomen. Na deze optie kun je de bestelling afronden en zorgen wij dat je jouw foto op triplex zo snel mogelijk kunt bewonderen! Bestel snel je eigen foto op multiplex bij FotoOpHout.nl!