• Meer dan 100.000 tevreden klanten
  • Verstuurd binnen 2-4 werkdagen
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-

Een moment geduld aub..

Logo op hout

Logo op hout afdrukken

Met een logo op hout breng je je bedrijf gemakkelijk en effectief onder de aandacht. Natuurlijk is een houtprint een mooie woondecoratie, maar onze houtafdrukken zijn ook erg geschikt voor zakelijke doeleinden. Een logo op hout heeft een warme en professionele uitstraling en vormt dus een prima alternatief op een standaard spandoek of andere vorm van gevelreclame. Bekijk snel onze zakelijke mogelijkheden of vraag een offerte aan voor je persoonlijke logo op hout.

Offerte aanvragen

Bedrijfslogo op hout afdrukken

Bij FotoOpHout.nl zijn we van alle markten thuis. Iedere dag maken we veel particuliere klanten blij met een persoonlijke foto op hout, maar drukken we ook een logo in hout voor onze zakelijke klanten. Doordat wij kwaliteit en service erg belangrijk vinden, kunnen we namelijk ook aan de wensen en eisen van bedrijven voldoen. Wil je dus jouw bedrijfspand graag inrichten met trendy woondecoratie? Of zoek je promotiemateriaal, dat net even anders is dan bij overige bedrijven? Dan zit je bij ons goed. Wij kunnen haarscherp jouw logo bedrukken op hout of andere bedrijfsinformatie met ons PEFC of FSC gekeurd hout. Ons hout is dus van hoge kwaliteit en beslist niet schadelijk voor het milieu. Het houten logo wordt afgedrukt in een 6 kleurenproces, waardoor de afdruk helder is en zeker doet opvallen. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende houtsoorten: vurenhout (de meest gekozen houtsoort), multiplex (onze budgettopper), ayoushout (geschikt voor buiten) en steigerhout (voor een stoere en natuurlijke uitstraling). Iedere houtsoort heeft zijn eigen charmes en het is dus aan jou om te kiezen welke houtsoort het beste bij jouw bedrijf past. Voor verdere informatie over deze vier verschillende houtsoorten kun je kijken op de speciaal hiervoor ingerichte pagina’s.

Hoe bestel ik een persoonlijk logo op hout?

Een bedrijfslogo op hout bestellen is net zo gemakkelijk als enig andere houtprint. Allereerst kies je natuurlijk het logo dat je wilt laten printen op hout. Dit logo kun je gemakkelijk via onze besteltool uploaden. Vervolgens kies je je gewenste formaat. Wij bieden veel verschillende formaten aan, van klein tot groot. Om je logo uit hout goed op te laten vallen, raden wij je aan voor een groot formaat te gaan. Hierna kun je eventueel nog kiezen voor een whitewash bewerking. Bij deze bewerking wordt er een wit laagje onder je logo aangebracht, waardoor de houtstructuur minder door het logo te zien zal zijn. Is je logo hout helemaal naar wens? Rond dan de betaling af. Wil je meerdere logo’s op hout laten afdrukken? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Samen kunnen we dan tot een mooie prijs komen.

Waar wacht je nog op? Laat zo snel mogelijk hout bedrukken met logo bij FotoOpHout.nl!

Direct bestellen