• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op hout mogelijkheden

Foto op hout mogelijkheden

De foto op hout mogelijkheden zijn eindeloos. Bij FotoOpHout.nl vind je een groot aantal opties om je foto op houtprint nog mooier te maken en deze volledig aan te passen aan jouw wensen. Zo is het mogelijk om bepaalde fotobewerkingen toe te passen op jouw houtprint of om je foto op hout te voorzien van een whitewashbehandeling. Hieronder hebben we al onze opties kort voor je uitgewerkt. Bekijk alle foto op hout mogelijkheden snel en laat dan je persoonlijke foto afdrukken op hout.

 Houtsoorten

Onze belangrijkste optie is natuurlijk het kiezen van een passende houtsoort. Bij ons heb je de keuze uit vier verschillende houtsoorten. Afhankelijk van de foto die je erop af wilt laten drukken en stijl in je interieur, kun je in onze besteltool je gewenste houtsoort selecteren. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Foto op vurenhout: vurenhout is onze meest verkochte en favoriete houtsoort. Een foto op vurenhout bestaat altijd uit meerdere planken van zo’n 10 centimeter breed en 2 centimeter dik, die aan de achterkant met een houten lat aan elkaar worden gemonteerd. Na elke plank komt er dus een naad, die zichtbaar blijft maar niet storend is voor je foto print. Vurenhout heeft een duidelijke structuur met noesten en nerven en heeft een natuurlijke uitstraling.

  • Foto op ayoushout: ayoushout is een vrij onbekende houtsoort, maar daarom zeker niet minder mooi. Deze houtsoort heeft weinig structuur en kan daardoor haarscherp worden bedrukt. Ayoushout staat erom bekend dat deze geschikt is voor buitengebruik. Wil je je tuin dus graag opfleuren met een foto op hout? Dan raden wij je aan om voor deze houtsoort te kiezen.

  • Foto op steigerhout: ben je opzoek naar een houtsoort met veel uitstraling en een stoere look? Dan raden wij je een foto op steigerhout zeker aan. Ons steigerhout is gebruikt hout en heeft daardoor erg veel structuur, maar ook een bijzondere uitstraling. Steigerhout met foto past goed thuis in een stoer en industrieel interieur. We raden je bij deze houtsoort wel aan om een laagje whitewash onder je foto aan te brengen.

  • Foto op multiplex: in tegenstelling tot de drie eerder genoemde houtsoorten, bestaat multiplex uit één stuk. Je foto wordt afgedrukt op één houten plaat, waardoor je dus geen last hebt van naden door je foto. Multiplex is hierdoor erg geschikt voor foto’s met veel gezichten. Het hout heeft een subtiele structuur, maar dit is zeker niet storend.

Ga naar > Houtsoorten

Foto op hout met whitewash behandeling

Vind je het belangrijk dat de kleuren op je houten foto de kleuren van je echte foto zo goed mogelijk benaderen? Kies dan voor de optie whitewash. Deze optie is vooral erg geschikt wanneer je een foto met veel gezichten op het hout laat afdrukken. Whitewash maakt de kleuren van je foto helderder en verbergt de houtstructuur. Voor de extra handelingen van de whitewash behandeling wordt 22% bovenop de prijs van je foto op hout gerekend.

Lees meer over > White wash

Foto op hout voorbeelden

Ben je ook zo benieuwd naar hoe zo’n afbeelding op hout afdruk er nu in het echt ongeveer uitziet? Bekijk dan zeker onze pagina met klantvoorbeelden. Al deze foto’s zijn door onze klanten zelf ingestuurd met als doel om jou een goed beeld te geven van onze producten. Je ziet meteen hoe bijvoorbeeld een babyfoto op hout of gezinsfoto op hout eruit komt te zien én je kunt alvast een beetje inspiratie opdoen voor jouw print op hout.

Bekijk onze > Foto op hout voorbeelden

Foto op hout voor buiten

Wij bieden een speciale houtsoort voor buiten aan, genaamd ayoushout. Ayoushout is een zeer sterke houtsoort, die bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Door het harde hout trekt het niet krom en blijft de afdruk te allen tijde superstrak. Wil je nog langer van je foto op hout voor buiten genieten? Dan raden wij je wel aan de houtprint onder een afdakje te hangen. De kleuren blijven dan langer helder.

Meer informatie over > Foto op hout voor buiten

Fotobewerkingen

Ben je in het bezit van een prachtige foto, maar wil je deze toch nog iets extra’s meegeven? Dat is geen probleem bij FotoOpHout.nl! In onze besteltool kun je een aantal fotobewerkingen op je afbeelding op hout toepassen. Wat dacht je van een zwart-wit foto op hout of een sepia afdruk? Zo krijgt je foto print nog meer uitstraling!

Lees meer over > Fotobewerkingen

Tekst op hout

Een andere gratis fotobewerking is het toevoegen van een tekst op hout. Hierdoor wordt je houtafdruk nóg persoonlijker, unieker en origineler. Laat je bijvoorbeeld een huwelijksfoto afdrukken op ons hout? Dan is het erg leuk om de datum van jullie trouwdag toe te voegen aan je foto. Of ga je voor een babyfoto op hout? Dan kun je ook de naam van het kindje of de geboortedatum als tekst aan de foto toevoegen. Er zijn genoeg mogelijkheden om tekst op hout te drukken. In onze besteltool kun je gemakkelijk, snel én gratis je eigen tekst typen. Je ziet de tekst meteen verschijnen, waardoor je hem, waar nodig, ook nog aan kunt passen.

Neem snel een kijkje > Tekst op hout

Fotocollage op hout

Kun je niet je favoriet kiezen uit al je mooie foto’s? Geen zorgen, bij FotoOpHout.nl laat je tegen een kleine meerprijs al je favoriete foto’s gewoon afdrukken in een collage. Zo heb je al je foto’s in één houtafdruk aan de muur. Een collage op hout is ontzettend leuk voor babyfoto’s, die gemaakt zijn tijdens een newborn shoot of voor huwelijksfoto’s. Deze plaatjes zijn vaak allemaal zo mooi, dat je echt niet kunt én mag kiezen. Onze ervaren vormgevers gaan graag voor je aan de slag om een prachtige collage voor je te ontwerpen. Na het maken van een ontwerp zullen ze jou een voorbeeld toesturen. Het is bij de prijs inbegrepen om twee keer een verandering op je fotocollage aan te laten brengen. Pas na jouw akkoord drukken wij de collage op hout af.

 Bekijk voor meer informatie > Fotocollage op hout

Cadeaubon FotoOpHout.nl

Wil je iemand graag een foto op hout cadeau doen, maar beschik je niet over de juiste foto? Geen probleem! Dan geef je hem of haar toch gewoon een cadeaubon van FotoOpHout.nl? Bij ons kun je een cadeaubon in iedere waarde vanaf €10,- bestellen. De cadeaubon wordt luxe verpakt in een zilveren envelop en ligt (mits je voor 15.00 bestelt) de volgende dag al bij je in de brievenbus. Het is ook mogelijk de cadeaubon via de e-mail te versturen. De cadeaubon is inwisselbaar tegen alle producten in het assortiment. Bijbetalen is uiteraard ook gewoon mogelijk. We weten zeker dat de ontvanger blij zal zijn met dit cadeau!

 Cadeaubon bestellen? > Cadeaubon Foto op Hout

Ophangsysteem

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van je mooie houten foto genieten. Om het ophangen van je foto op hout daarom gemakkelijk te maken, hebben wij een speciaal ophangsysteem ontworpen. Dit systeem bestaat uit een kartelhaakje, schroefjes en plugjes. Door de simpele, bijgeleverde handleiding te volgen, hangt je foto op hout binnen één minuutje aan de muur. Ook wanneer je twee linkerhanden hebt! ;) Een ophangsysteem kun je voor slechts €3,67 tijdens het bestellen aan je winkelmandje toevoegen.

Meer informatie over > Foto op hout ophangen

Houtprint

Een foto op hout wordt in de volksmond ook wel houtprint genoemd. Een houtprint is mogelijk op verschillende soorten hout en kan met of zonder whitewash geprint worden. De houtprint van het kleinste formaat is 20x20 cm, de houtprint met het grootste formaat is 150x200 cm. Kies snel het voor jou juiste formaat en bestel je eigen foto op hout!

Direct bestellen