• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Foto op hout mogelijkheden

Foto op hout mogelijkheden

De foto op hout mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijkt u onderstaande opties voor meer informatie.

Houtsoorten

U kunt uw foto op drie soorten hout laten afdrukken:
Foto op vurenhout (meest verkocht en ook onze favoriet!)
Foto op ayoushout (geschikt voor buiten)
Foto op multiplex (fotoafdruk op een plaat uit één stuk)

Ga naar > Houtsoorten

Foto op hout white wash

Vindt u het belangrijk dat de kleuren op uw houten foto de kleuren van uw echte foto zo goed mogelijk benaderen? Kies dan voor de optie whitewash. Wanneer u een foto met mensen op hout wilt laten printen, raden wij u aan te kiezen voor white wash. Voor de extra handelingen van de white-wash behandeling wordt 12% over de prijs van uw foto op hout berekend.

Lees meer over > White wash

Foto op hout voorbeelden

Bent u ook zo benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze fotogalerij voor meer inspiratie!

Bekijk onze > Foto op hout voorbeelden

Foto op hout voor buiten

Wij bieden een speciale houtsoort voor buiten aan, larikshout. Een foto op larikshout is geschikt voor buiten omdat de houtsoort harder is dan bijvoorbeeld vurenhout. Hierdoor is de levensduur van uw houtfoto langer. Wel adviseren wij u de houtprint onder een afdakje te hangen.

Meer informatie over > Foto op hout voor buiten

Gratis bewerkingen

Bent u in het bezit van een prachtige foto en bent u op zoek naar iets extra’s? Geen probleem bij FotoOpHout.nl! De foto's die u wilt laten afdrukken op hout, kunnen wij in de meeste gevallen gratis bewerkenWij kunnen uw foto in sepia afdrukken of in zwart/wit. Ook hinderlijke elementen, zoals rode ogen, kunnen verwijderd worden uit uw foto.

Lees meer over > Gratis bewerkingen

Ophangsysteem

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van uw mooie houten foto genieten! Daarom ontvangt u voor €2,95 een ophangsysteem. Hiermee hangt u uw foto gemakkelijk en snel op, zonder er aan de voorkant iets van te zien!

Meer informatie over > Foto op hout ophangen

Houtprint

Een foto op hout wordt in de volksmond ook wel houtprint genoemd. Een houtprint is mogelijk op verschillende soorten hout en kan met of zonder whitewash geprint worden. De houtprint van het kleinste formaat is 20x20 cm, de houtprint met het grootste formaat is 150x200 cm.

Direct bestellen