taboola
 • Meer dan 150.000 tevreden klanten
 • Nú tot 40% korting
 • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Gratis bewerkingen foto op hout

onze gratis bewerkingen van jouw foto op hout

Alle bewerkingen voor je op een rij!

Direct bestellen

Fotobewerking

Wil je een foto laten afdrukken op hout, maar ben je nog niet helemaal tevreden over je foto? Dan kun je ervoor kiezen je foto door ons te laten bewerken. Je kunt je foto met verschillende effecten laten bewerken, zodat hij er nog meer uitspringt dan normaal.

Kies ik voor een foto op hout met of zonder whitewash?

Wil je een kleurechte print op hout? Kies dan voor de optie foto op hout met whitewash. De whitewash behandeling zorgt ervoor dat alle kleuren net zo zijn als de foto die je af wilt laten drukken. Daarnaast zijn de noesten en nerven minder zichtbaar.

Houd je van een foto waar de houtkleur nog duidelijk zichtbaar in is? Dan kun je ervoor kiezen je foto rechtstreeks op het vurenhout te laten printen zonder whitewash. Noesten en nerven zijn hierdoor zichtbaar en de houtkleur komt duidelijk naar voren.

Let op! De kosten van een whitewash behandeling zijn +22%

Foto op hout met whitewash (meest verkocht!)

Houtprint met whitewash
 • Meest verkochte foto op hout en ook onze favoriet!;
 • Ideaal voor foto's met gezichten;
 • Voor de perfecte benadering van je originele foto;
 • Kleurecht zonder gele houtachtergrond;
 • Noesten en nerven zijn door whitewash subtieler;
 • Whitewash behandeling kost 22% extra.

Foto op hout zonder whitewash 

Houtprint zonder whitewash
 • Foto op hout met zeer duidelijke houteigenschappen;
 • Noesten en nerven zijn door het ontbreken van whitewash duidelijk zichtbaar;
 • Noesten en nerven kunnen in het gezicht zichtbaar zijn, dit kunnen we niet altijd vermijden;
 • De kleur van je foto op hout is donkerder dan het origineel;
 • Ons advies: bij gezichten altijd kiezen voor whitewash.

Direct bestellen

Kleurenfoto omzetten naar zwart-wit of sepia

Wil je je foto in zwart-wit tinten af laten drukken op hout? Dat is geen enkel probleem! In de tool kun je eenvoudig de optie zwart-wit aanklikken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een foto op hout in sepia tinten af te drukken. Natuurlijk kunnen sommige mensen dit zelf ook met behulp van fotobewerkingsprogramma's, maar bij ons kun je dit eenvoudig aanklikken in onze besteltool. Zo bespaar je veel tijd! De mogelijkheden zijn oneindig. Ook zijn er nog andere foto bewerkingen mogelijk. Wil je één van onderstaande bewerkingen toe laten passen? Wij vragen je dan vriendelijk dit aan te geven tijdens het bestelproces. Wij zorgen dan voor de perfecte behandeling van je foto op hout. Natuurlijk krijg je dan nog een kwaliteitscheck, zodat je kunt bepalen of het bewerken van je foto met Photoshop de foto daadwerkelijk mooier heeft gemaakt.

 

Kleurenfoto omzetten naar zwart-wit houten foto

Zwart wit effecten Zwart wit effecten

Kleurenfoto omzetten naar een sepia houtprint

Zwart wit effecten Zwart wit effecten

Fotocollage op hout

Fotocollage op hout

Ook is het mogelijk je foto's als collage af te drukken op hout. Onze vormgevers helpen je hierbij! Bekijk de mogelijkheden van een fotocollage op hout

Verschillende fotobewerkingen

Er zijn nog veel meer bewerkingen die wij hier uitvoeren. Zo kunnen we een collage samenstellen van de foto’s die jij ons toestuurt, we kunnen delen van de foto laten verdwijnen, de foto bijsnijden, de foto scherper maken en tekst toevoegen. We kunnen elke dag talloze fotobewerkingen maken, dus we kunnen heel wat foto's voor je ontwerpen, designen en opmaken. Wanneer je een speciale wens hebt, kun je ons een e-mail sturen. Binnen 24 uur heb je dan een reactie van ons. Je krijgt contact met 1 persoon, zodat de communicatie wat sneller en makkelijker verloopt.

 Direct bestellen