• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Fotocollage op hout

fotocollage op hout afgedrukt

Fotocollage op hout: meerdere foto's in één foto!

Collage op hout - Gratis verzending!

Wanneer je niet kunt kiezen uit je vele mooie foto's, is een fotocollage op hout dé oplossing! Met een foto collage kun je al je mooiste herinneringen en favoriete foto's van bijvoorbeeld je kinderen, huisdier of huwelijk bundelen en op een unieke manier presenteren. Een foto collage maken kan lastig zijn om zelf te maken, daarom bieden wij een service aan die het collage maken voor je doet. 

Hoe bestel ik een fotocollage op hout?

Een fotocollage op hout bestellen is heel eenvoudig. Collages maken kan gemakkelijk met behulp van onze besteltool. Hieronder hebben wij een aantal stappen op een rijtje gezet die je kunt volgen:

1. Kies allereerst het gewenste formaat waarop je jouw houtcollage afgedrukt wilt.
2. Upload één foto om vervolgens op ''Begin met personaliseren'' te klikken. Ga naar de volgende stap.
3. Selecteer bij Fotobewerkingen ''Collage" (zie onderstaande afbeelding) en controleer je bestelling. De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent.

Fotocollage op hout bestellen

Nadat je bestelling bij ons binnengekomen is, neemt onze vormgever persoonlijk contact met je op om de foto's voor de collage te verzamelen. Die hoeft je eerst nog niet te uploaden!

Onze ervaren ontwerpers gaan vervolgens aan de slag met ons fotobewerkingsprogramma en maken een mooie fotocreatie met een moderne foto indeling. Je kunt jouw wensen met betrekking tot fotobewerkingen en speciaal effect, zoals een zwart-wit collage en/of tekst, aan onze vormgever doorgeven! We sturen een voorbeeld van de fotocollage naar je op via de mail. Jij kunt hierna op- of aanmerkingen doorgeven. Wij verwerken je feedback en pas na jouw goedkeuring wordt de collage in productie genomen.

Fotocollage op hout populaire formaten

Fotocollage op hout 60x40

Direct bestellen   60x40 cm € 62,95 (+ €15)

Fotocollage op hout 70x50

Direct bestellen   70x50 cm € 87,95 (+ €15)

Fotocollage op vurenhout 80x60

Direct bestellen   80x60 cm € 99,95 (+ €15)

Er zijn de verschillende mogelijkheden om je collage af te laten drukken. Er zijn verschillende formaten mogelijk en je kunt helemaal zelf invullen hoe jouw fotocollage er uit komt te zien. Je kunt kiezen uit een collage met of zonder witruimte. Daarnaast zijn er ook andere kleuren tussenruimte mogelijk en kunnen marges van de tussenruimte variëren. Ook de foto's kun je laten bewerken door één van onze collega's. Denk hierbij aan een zwart-wit of sepia effect. Je bepaalt alles zelf! Zo creëer je een prachtig persoonlijk kunstwerk dat een verhaal vertelt. Een fotocollage maken is nog niet eerder zo makkelijk geweest. Voor maar € 3,67 bestel je bij ons een handig ophangsysteem. Met dit systeem hang je het kunstwerk op een makkelijke manier aan de muur. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je graag een ophangsysteem wilt bijbestellen. Binnen no time hangt je foto collage op de perfecte plek in huis. Je zult er elke dag weer van genieten!

LET OP: de levertijd van je collage gaat in nadat je akkoord hebt gegeven op het ontwerp dat wij hebben gemaakt.

Prijs fotocollage op hout: formaatprijs + €15,00 (inclusief 2 correctieronden)

Bekijk de prachtige collage op hout voorbeelden voor inspiratie en bestel direct een collage op hout! Je krijgt dan een hoogwaardige fotocollage. Zo heb je alle foto's verzameld op een afdruk.

Populaire formaten en prijzen:

Formaat Prijs vurenhout Prijs ayoushout Prijs steigerhout Prijs multiplex
30 x 40 cm € 61,95  € 59,95  € 65,95  € 51,95 
40 x 50 cm € 76,95  € 74,95  N.V.T. € 64,95 
40 x 60 cm € 77,95 € 82,95  € 96,95  € 69,95 
60 x 60 cm € 101,95  € 106,95  N.V.T. € 93,95 
60 x 80 cm € 114,95  € 124,95  € 156,95  € 100,95 

Prijzen zijn inclusief BTW en collageprijs!

Makkelijk collage maken doe je bij FotoOpHout.nl 

Direct bestellen