taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 70% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op houten planken

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze hout formaten:

Gebruik kortingscode BFS70 en ontvang direct 70% KORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 70% BLACK FRIDAY KORTING

Foto op houten planken

Foto op houten planken printen

Bij een foto op hout denk je waarschijnlijk eerst aan een foto afgedrukt op een plaat hout uit één geheel. Het is echter mogelijk om jouw foto op houten planken te printen. 

Wanneer je je foto op houten planken laat printen, heb je de keuze uit larikshout, vurenhout en steigerhout. De houten planken die FotoOpHout.nl gebruikt zijn net ietsje minder breed dan 10 cm. Een foto op houten planken wordt aan de achterzijde met minimaal 2 latten aan elkaar vastgezet, zodat er een paneel ontstaat.

Naden geven een speciaal effect op houten planken

Voordat we bij FotoOpHout.nl met het bedrukken van foto op hout begonnen, verwachtten de mensen uit ons team dat we een foto op een multiplex plaat het mooiste zouden vinden. Niets was minder waar. Unaniem ging de voorkeur uit naar een foto op houten planken. Een foto op houten planken geeft namelijk nog meer een uitstraling die je bij geen enkel ander fotoproduct herkent. Het klink misschien gek, maar een foto op houten planken heeft mede door de naden tussen de planken een gezellig effect. Een foto op houten planken die op deze manier afgedrukt is past, ook volgens de kenners, goed in elk interieur.

Direct bestellen