• Meer dan 100.000 tevreden klanten
  • Nú 40% Oud & Nieuw korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op houten planken

Foto op houten planken

Printen op planken

Bij een foto op hout denk je waarschijnlijk eerst aan een foto afgedrukt op een plaat hout uit één geheel. Het is echter mogelijk om jouw foto op houten planken te printen. 

Wanneer je je foto op houten planken laat printen, heb je de keuze uit larikshout, vurenhout en steigerhout. De houten planken die FotoOpHout.nl gebruikt zijn net ietsje minder breed dan 10 cm. Een foto op houten planken wordt aan de achterzijde met minimaal 2 latten aan elkaar vastgezet, zodat er een paneel ontstaat.

Naden geven een speciaal effect

Voordat we bij FotoOpHout.nl met het bedrukken van foto op hout begonnen, verwachtten de mensen uit ons team dat we een foto op een multiplex plaat het mooiste zouden vinden. Niets was minder waar. Unaniem ging de voorkeur uit naar een foto op houten planken. Een foto op houten planken geeft namelijk nog meer een uitstraling die je bij geen enkel ander fotoproduct herkent. Het klink misschien gek, maar een foto op houten planken heeft mede door de naden tussen de planken een gezellig effect. Een foto op deze manier afgedrukt past, ook volgens de kenners, goed in elk interieur.

Direct Bestellen