taboola
 • Meer dan 150.000 tevreden klanten
 • Nú tot 70% korting
 • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op steigerhout

Steigerhout in eetkamer groot formaat

Een foto op hout met karakter. Nu te bestellen vanaf € 27,95 - Gratis verzending!

Let op: steigerhout is helaas tijdelijk niet leverbaar. Kies uit een van onze andere houtsoorten!

Ben je op zoek naar een stoer fotoproduct? Steigerhout is de stoerste houtsoort in ons assortiment! Een foto op steigerhout is zeer geschikt voor mensen met een eigentijds, vintage, industrieel of landelijk interieur en voor degenen die op zoek zijn naar een stoere, ruige uitstraling en oude look. Steigerhout is grof, geleefd hout en redelijk zwaar, wat komt door de dikkere planken.

De steigerplanken die wij gebruiken, zijn planken van nieuw steigerhout. Jouw foto steigerhout is splintervrij, de grove structuur is nog goed te zien en het eindresultaat blijft er ruig en stoer uitzien.

Wij adviseren je bij een foto steigerhout met gezichten te kiezen voor de optie whitewash. Door de whitewash worden kleuren feller en de houtstructuur, inclusief de noesten, minder zichtbaar. Wil je een foto met gezichten op hout laten drukken met duidelijke gezichten, zonder oneffenheden? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een foto op vurenhout, onze meestverkochte foto op hout.

foto op steigerhout

Steigerhout foto

➨ LET OP: aandachtspunten voor een foto op steigerhout

Wij adviseren je bij foto's met gezichten te kiezen voor de optie whitewash.
Het kan voorkomen dat er noesten in jouw steigerhout foto zitten. Dit hoort bij de eigenschappen van steigerhout. Kies je voor steigerhout? Dan kies je ook voor deze oneffenheden in je steigerhout foto. Klachten hierover kunnen wij daarom ook niet in behandeling nemen.
Wil je een foto met haarscherpe details zonder grote oneffenheden? Kies dan voor een andere houtsoort.
Kies je voor whitewash? Dan zal je foto op steigerhout een minder robuuste uitstraling krijgen. De grove steigerhout elementen komen door de voorbewerking en de whitewash dan minder naar voren. De print wordt helderder met whitewash.

Wil je toch een gezicht of gezichten ZONDER WHITEWASH af laten drukken, dan adviseren we jou om voor ayoushout te kiezen. Ayoushout is noestvrij en dat geeft zonder whitewash bij gezichten het beste resultaat. Bij Ayoushout garanderen wij een perfect eindresultaat. Onderstaand is een resultaat van een foto op hout met gezichten, zonder whitewash. Zoals je kunt zien, zitten er noesten in het gezicht. Bij ayoushout kunnen wij garanderen dat dit niet gebeurt. Kies jij voor een afbeelding steigerhout? Dan raden we aan om voor de optie whitewash te kiezen.

Foto op hout met noesten

steigerhout

Foto op steigerhout met passie en vakmanschap gemaakt

 • Onze foto op hout is onafhankelijk als BESTE getest!;
 • Alle producten gratis verzonden;
 • Heldere steigerhout afbeelding;
 • Duurzaam hout met het FSC of PEFC keurmerk;
 • 100% tevredenheidsgarantie;
 • Snel en eenvoudig bestellen;
 • Door onze klanten beoordeeld met een 9.0/10;
 • Vandaag bestellen, is binnen 2-4 werkdagen verstuurd!;
 • Foto op steigerhout goedkoop.

Wil je jouw eigen foto op steigerhout goedkoop laten printen? Dat kan bij FotoOpHout.nl al vanaf € 27,95! De uiteindelijke prijs van je foto steigerhout hangt natuurlijk af van het formaat dat je kiest.

> Bekijk hier onze foto op steigerhout prijzen

steigerhout verschil

Wat is steigerhout?

Steigerhout foto is al jaren een grote hit. Steigerhout is eigenlijk gewoon verouderd vurenhout. Het wordt veel gebruikt om meubels te maken voor buiten en is daar zeer geschikt voor. Gebruikt steigerhout komt uit de bouw en bevat teveel oneffenheden om zonder bewerking goed beprint te kunnen worden. Ons steigerhout is geschaafd en geschuurd, zodat de planken strak bedrukt kunnen worden. Zouden we dit niet doen, dan is een fotoafdruk niet geslaagd, omdat door de oneffenheden de planken niet mooi bedrukt worden.

Voorbeelden foto steigerhout

Printen op steigerhout

Steigerhout nerven en noesten

Direct bestellen