taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 70% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Meerluik: drieluik foto op hout

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze hout formaten:

Gebruik kortingscode BFS70 en ontvang direct 70% KORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 70% BLACK FRIDAY KORTING

Een foto op meerluik maakt jouw houten wanddecoratie nog specialer. Een meerluik houdt in dat één afbeelding over meerdere houten luiken wordt verdeeld. Deze luiken hang je naast elkaar aan de muur met enige afstand ertussen. Op die manier heb je een echt kunstwerk aan de muur! Een canvas 3 luik eigen foto maken is kan harstikke gemakkelijk met onze handige besteltool, dus ga gauw aan de slag met jouw eigen canvas 3 luik eigen foto maken!

Foto verdeeld over meerdere luiken

En meerluik is dus een echt kunstwerk, zoals vele kunstenaars ze vroeger al maakten. Een foto op hout meerluik is te bestellen als drieluik foto, maar ook als tweeluik of vierluik. Je kunt zelf het aantal luiken kiezen. Houd er wel rekening mee dat niet elke foto geschikt is om afgedrukt te worden op een meerluik. Rustige foto’s van de natuur zijn het meest geschikt voor op een drieluik hout. Foto’s met gezichten zijn minder geschikt want er komen witruimtes op plekken waar die wellicht natuurlijk niet staan. Op die manier kan het zijn dat je halve gezichten hebt in het eindresultaat, en dat wil je natuurlijk niet! Bij een drieluik foto op hout zijn alle bewerkingen mogelijk die er anders ook mogelijk zijn bij een foto op hout.

Fotobewerkingen drieluik hout foto 

Wil je een effect toevoegen zoals een zwart-wit filter? Dan is dat zeker mogelijk. Je selecteert eenvoudig de fotobewerking naar keuze, in stap 1 van onze besteltool. Je bestelt een drieluik foto op hout in 3 stappen:

1. Je begint met het selecteren van een formaat in onze besteltool.
2. Upload je foto en klik vervolgens op ‘Begin met personaliseren’. Nu kun je door naar de volgende stap.
3. Selecteer bij ‘Fotobewerking’ de optie ‘Meerluik’ en controleer je bestelling. De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent. Laat je e-mailadres achter zodat we je een voorbeeld van het eindresultaat op kunnen sturen. Jij kunt dit dan zelf controleren en bevestigen als het naar wens is.

Tweeluik, drieluik, vierluik, meerluik!

De kosten van een meerluik op hout zijn 15 euro bovenop de normaal prijs, ongeacht het aantal luiken. Of je een tweeluik foto, drieluik hout foto of vierluik foto bestelt maakt niet uit. De prijs blijft de normale prijs + 15 euro. De levertijd van een meerluik is gelijk aan elk ander product, 3 tot 5 werkdagen dus. Onthoud dat je voor elke drieluik hout een ophangsysteem nodig hebt. Deze kun je tijdens het bestelproces bestellen. Kies je mooiste foto en bestel jouw drieluik hout bij FotoOpHout.nl!

Foto op hout drieluik - Het mooiste kunstwerk aan de muur! | FotoOpHout.nl

Direct bestellen