• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 2-4 werkdagen
  • GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Geboortekaartje op hout

geboortekaart op hout geprint

Helemaal van nu: een geboortekaartje op hout! Wanneer je van vernieuwende en moderne dingen houdt, dan is dit helemaal iets voor jou! Een geboortekaartje op hout kun je op twee manieren interpreteren: Laat het ontwerp van je geboortekaartje op hout afdrukken en stuur deze naar je familie, kennissen en vrienden om de geboorte van je zoon of dochter bekend te maken of laat het geboortekaartje dat je toegestuurd hebt gekregen afdrukken op hout en schenk dit aan de kersverse ouders! Super leuke en originele ideeën!

Een geboortekaartje van hout

Ben je in verwachting van een klein wondertje en ben je op zoek naar leuke ideeën voor een geboortekaartje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de mogelijkheid aan om je kaartje op hout af te laten drukken! Laat een mooi ontwerp maken van een geboortekaartje en stuur dit ontwerp naar ons op. Wij zorgen er dan voor dat het geboortekaartje op hout wordt afgedrukt en echt op een kaartje lijkt. Het beste is om je kaartje op multiplex af te drukken, omdat dit het dunst is en dus het mooiste effect geeft. Qua formaat kun je het best kiezen voor 20 x 20 cm, omdat dit het meest op een gebruikelijk kaartje lijkt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de kaartjes naar je familie, kennissen of vrienden te versturen! Door je kaartje op hout af te laten drukken weet je zeker dat je origineel bezig bent en je zult er vast en zeker complimentjes over krijgen! Weer eens wat anders dan een geboortekaartje op papier, karton of canvas!

Geboortekaartje op hout als cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau voor de kersverse ouders? Wij bieden je een heel leuk idee aan, namelijk het afdrukken van het originele kaartje op hout! Echt een heel vernieuwend cadeau en we weten zeker dat de kersverse ouders het heel erg leuk zullen vinden! Heb je geen zin in het geven van de standaard cadeaus zoals sokjes of andere kleertjes? Stuur ons dan een goed, digitaal bestand van het originele (op papier, karton of canvas geprinte) geboortekaartje. Dit kun je doen door bijvoorbeeld het digitale ontwerp van de ontwerper op te vragen, het kaartje in te scannen of een goede, heldere foto van het kaartje te maken. Daarnaast kun je het kaartje ook naar ons toe sturen. Wij scannen hem dan voor je in en zorgen meteen voor het goede formaat! Je kaartje wordt door onze goede fine-art printers afgedrukt en is daarna klaar om de ouders mee te verrassen. Het kaartje is leuk om bijvoorbeeld op de babykamer te zetten of te hangen en door het hout geeft dit meteen een hele gezellige sfeer! Succes gegarandeerd!

Direct Bestellen