taboola
 • Meer dan 150.000 tevreden klanten
 • Nú tot 40% korting
 • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Dit product is niet meer leverbaar

Foto op ayoushout voor buiten

Ben jij opzoek naar een gave wanddecoratie voor buiten? Dan is onze foto op ayoushout perfect voor jou. Laat jouw favoriete afbeeldingen afdrukken op een van onze houtsoorten, waaronder onze luxe houtsoort. Maak jouw foto op hout helemaal eigen, kies het formaat, houtsoort en maak een keuze uit onze extra opties. Een foto op hout geeft een stoere look aan jouw tuin. Wacht niet langer en bestel nu op FotoOpHout.nl!

Foto op larikshout

Een foto op larikshout is een heel luxe foto op hout product. Larikshout heeft als eigenschappen dat het vrijwel geen noesten en nerven bevat. Het hout is heel mooi glad en heeft vrijwel geen structuur. Details worden hierdoor perfect zichtbaar. Hierdoor is een afdruk op ayoushout superstrak! Ayous hout is een witachtig hout, waardoor er uitsluitend pure kleuren ontstaan. Het larikshout droogt gemakkelijk en buigt niet snel, waardoor er geen scheuren in het hout zullen komen. Doordat het een gladde houtsoort is, zie je weinig nerven en daarom is ayoushout het meest nette hout om te printen. De nerven en noesten die je wel ziet, zijn subtiel zichtbaar daarom is een foto op larikshout perfect om op te printen!

Een foto op larikshout is een verantwoorde keuze, omdat ons ayoushout voldoet aan het strenge FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het ayoushout uit duurzaam beheerde bossen komt en het verkrijgen hiervan niet schadelijk is voor de leefomgeving. Landen van herkomst zijn Kameroen, Nigeria, Ivoorkust en Ghana.

Ayoushout, ook wel abachi, larikshout of triplochiton scleroxylon genoemd, is een loofhoutsoort. Kenmerken hiervoor zijn dat het een gladde en harde houtsoort is. Deze houtsoort is erg geschikt voor buiten. Andere voordelen van dit hout zijn dat het niet gevoelig is voor kromtrekken: het kan veel vocht opnemen en het werkt bijna niet. Daarnaast splintert het hout niet. Ayoushout heeft relatief weinig noesten en wenig nerven. Daardoor is ayoushout het meest nette hout om te beprinten. Het hout is witachtig, crèmegeel tot goudgeel nakleurend, wanneer het blootgesteld wordt aan licht. Ayoushout heeft als eigenschap dat het niet kromtrekt bij temperatuurverschillen. Daardoor is de houtsoort zeer geschikt voor buiten. Je foto blijft jarenlang goed als je deze buiten onder een afdakje hangt (niet direct blootstellen aan weersinvloeden).

Foto op planken voor buiten

Onze foto voor buiten is een superluxe foto op hout product, met onze gratis verzending is jouw foto zomaar in huis. Bij onze houten foto zijn noesten en nerven subtiel zichtbaar, maar jouw foto wordt super strak afgedrukt op het hout. Het hout is netjes afgewerkt, kies voor een houtsoort voor binnen of buiten. Ga voor horizontale of verticale planken. Tussen de planken is een kleine kier zichtbaar, de planken zelf zijn zo een 2 cm dik. De houtsoort voor buiten is FSC-gecertificeerd ayoushout.

Foto op hout met of zonder whitewash

Ayoushout staat bekend om de zeer strakke structuur. Je foto wordt dan ook superstrak afgedrukt op het hout. Noesten en nerven zijn bijna niet zichtbaar. Als je kiest voor de optie whitewash, is de foto nog kleurechter en daarnaast ook beter bestand tegen kromtrekken van het hout. Met een white wash zijn de kleuren van jouw foto nog helderder.

Foto op planken met whitewash

 • Kleurecht zonder houtkleur door de print;
 • Geschikt voor buiten onder een afdakje;
 • Door whitewash beter bestand tegen kromtrekken van het hout;
 • Whitewash behandeling kost 22% extra.

Foto op planken zonder whitewash

 • Foto op hout met een lichte houtkleur;
 • Eigenschappen van hout zijn door het ontbreken van Whitewash licht zichtbaar;
 • De kleur van je foto op hout is iets warmer dan je originele foto;
 • Een foto op ayoushout zonder whitewash werkt meer (hout is een natuurproduct).

Foto op ayoushout

Wat is er leuker dan je tuin aan te kleden met een mooie foto op hout? Een foto op ayoushout is door de goede kwaliteit geschikt voor buitengebruik. Ayoushout heeft als eigenschap dat het niet kromtrekt bij temperatuurverschillen. Daarom is de houtsoort zeer geschikt voor buiten. Je foto op ayoushout blijft jarenlang goed als je deze onder een afdakje hangt (niet direct blootstellen aan weersinvloeden).

Een foto op ayoushout bestellen

Het bestellen van een foto op hout voor buiten is enorm eenvoudig en snel. Uploadt jouw favoriete foto en versleep deze naar wens, voeg eventueel ook nog een leuke tekst toe. Vervolgens kies je de houtsoort, maak je een keuze of je verticale of horizontale planken wilt en kies je het formaat. Ga voor een kleine foto op hout of voor een echte eyecatcher. Voeg een ophangsysteem, leuke filter of een fotocontrole aan je bestelling toe.