taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op hout
55% Korting
Al vanaf € 11,68
Foto op hout
55% Korting
Al vanaf € 11,68
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending!
  • Ook een houtsoort voor buiten
  • Dit product is duurzaam
Bestel nu je sepia hout met 55% korting

Fotobewerkingen

Je hebt vast wel een mooie foto die nog wel een speciaal effect kan gebruiken. Kies dan voor een sepia foto om jouw foto dit extra effect ook daadwerkelijk te geven. Door deze zogenaamde fotobewerkingen toe te passen zorg je ervoor dat jouw foto of afbeelding echt een originele look krijgt. Je hebt dan namelijk niet dat mensen precies dezelfde decoratie als jou in huis hebben te hangen. Je eigen foto laten afdrukken is al uniek, maar met fotobewerkingen wordt jouw decoratie nog unieker. Een foto kun je bij ons laten bewerken met slechts één klik op de muis. Wanneer je een van de fotobewerkingen kiest dan betaal je slechts € 2,50 extra en haal je fantastisch mooie decoratie in huis.

Sepia foto voor jezelf of als cadeau

Het is natuurlijk fantastisch dat je jouw eigen unieke decoratie kunt bestellen. Hierin bieden wij ontzettend veel verschillende opties. Je kunt het namelijk zo gek niet bedenken of we kunnen er een foto op hout van maken. De één kiest voor zijn of haar mooiste vakantiefoto terwijl de ander juist graag een gezinsfoto op hout wil bestellen. Naast het afdrukken van eigen foto’s kunnen we ook een afbeelding van bijvoorbeeld je idool afdrukken op hout. Wanneer je hier nog een fotobewerking middels een kleureffect aan toevoegt dan ben je verzekerd van een fantastisch product.

Naast het feit dat een sepia foto leuk is voor jezelf kun je een dit ook perfect als cadeau gebruiken. Dus als je nog op zoek bent naar een uniek cadeau voor een familielid, kennis, collega of voor een vriend dan is een foto op hout altijd een goed idee. Wanneer je deze foto dan ook nog eens bewerkt met fotobewerkingen dan wordt dit cadeau nog mooier en specialer. Verras dus je beste vriend of je favoriete collega met een foto op canvas sepia of met een van onze vele andere producten. Het is bij alle producten namelijk mogelijk om fotobewerkingen toe te passen voor een klein bedrag.

Foto op canvas sepia of zwart-wit

We hebben nu al heel veel geschreven over een foto op canvas sepia, maar dit is niet de enige fotobewerking die je toe kunt passen. We hebben namelijk ook nog de zwart-wit fotobewerking die we aanbieden. Met een sepia kleurenfilter zorg je ervoor dat je een roodbruin effect toevoegt aan je foto waardoor deze een nostalgisch effect krijgt. Met een zwart-wit filter zorg je ervoor dat jouw foto een echt historisch effect krijgt. Zwart-wit beeld was vroeger jarenlang het normale beeld maar wordt nu steeds vaker als bijzonder en origineel beschouwd.

Fotos in sepia bestellen

Het bestellen van foto’s in sepia doe je eenvoudig en snel onze handige besteltool. Het begint met het zoeken van de perfecte foto. Wanneer je deze gevonden hebt dan upload je hem vervolgens in de besteltool zodat je jouw product kunt personaliseren. Dit personaliseren doe je door een keus te maken uit het soort hout, de positie van de planken en het kiezen van het gewenste formaat. Staat dit formaat niet tussen de uitgelichte formaten dan kun je deze wellicht zelf nog maken door te kiezen voor de optie: ‘’kies een eigen formaat’’. Tijdens het personaliseren krijg je continue een voorbeeld te zien van jouw product. Dit voorbeeld is nog niet voorzien van de fotobewerkingen omdat je de bewerking pas selecteert bij de extra opties. Bij deze extra opties kun je kiezen uit de volgende extra opties: een ophangsysteem, professionele fotocontrole, whitewash behandeling en uiteraard de fotobewerkingen. Per extra optie staat uitgebreid beschreven wat de optie inhoudt en waarom deze wel of niet handig is om toe te voegen aan jouw bestelling. Heb je een keuze kunnen maken bij de extra opties dan kun je jouw bestelling controleren en in de winkelmand plaatsen. Heb je ook de betaling verricht dan gaan wij voor jou aan de slag en zorgen we ervoor dat jij binnenkort van jouw persoonlijke en unieke product kunt genieten!