• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Hoe lever ik mijn foto aan?

U kunt uw foto gemakkelijk uploaden via ons gemakkelijke bestelsysteem. Twijfelt u over de kwaliteit van de foto die u op hout wilt laten afdrukken? Leest u dan onderstaande aandachtspunten t.b.v. de kwaliteit van uw foto.

Aanleverspecificaties foto op hout

- Ten eerste let u op de scherpte van de foto. Uw foto op hout wordt namelijk alleen superscherp als de aangeleverde foto dat ook is.

- Ten tweede is de kwaliteit van de foto van belang. Het gaat hier om het aantal DPI. Om te voorkomen dat we hier in een heel technisch verhaal belanden hanteert FotoOpHout.nl dat de (onbewerkte) foto minimaal 1MB moet zijn.

- In ons gebruikersvriendelijke bestelsysteem kunt u zelf kiezen welk gedeelte van uw foto afgedrukt wordt op hout (is namelijk afhankelijk van het door u gekozen formaat) en welk gedeelte er wegvalt.

- Wanneer u er aan twijfelt of uw foto voldoende scherp is of van voldoende kwaliteit is voor een afdruk op een bepaald formaat, dan kunt u ten allen tijde en geheel vrijblijvend uw foto en vraag of vragen mailen naar info@fotoophout.nl. Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur antwoord.