taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Kinderfoto op hout

Een kinderfoto op hout is een prachtige manier om de ontwikkeling van je kind vast te leggen. Kinderen groeien ontzettend snel op en daarom is het extra leuk om hier foto’s van af te drukken als wanddecoratie. Hout is hier een erg geschikt materiaal voor, omdat het de foto een natuurlijke uitstraling geeft. Je kunt kiezen voor een portretfoto van je zoon of dochter, maar ook een spontane foto van alle kinderen. Bekijk de voorbeelden op deze pagina en bestel jouw eigen kinderfoto op hout!

Terug naar het overzicht met voorbeelden

Direct bestellen

Waarom een kinderfoto op hout?

Als ouder kun je maar niet genoeg krijgen van het fotograferen van je kind(eren), maar waarom maken we toch zo oneindig veel foto’s van ze? Het antwoord is eigenlijk heel simpel! Kinderen ontwikkelen zich ontzettend snel en om alle speciale momenten, zoals de eerste stapjes, te kunnen onthouden, leggen we alle mooie momenten vast. Daarnaast gebeurt er in het leven van een kind ontzettend veel, zoals: verjaardagsfeestjes, logeerpartijtjes, zwemles en de bezoekjes aan opa en oma. Uiteraard worden ook deze momenten vastgelegd, om een blijvende herinnering te maken. Het is dan ook niet zo gek dat kinderen bij de top-3 horen van meest afgedrukte categorieën, wat betreft de foto op hout. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van kinderfoto’s op hout. Deze zijn opgestuurd door onze klanten, die ons toestemming hebben gegeven om de foto te plaatsen. Is een kinder houtprint iets voor jou?

Fotobewerkingen voor een kinderfoto op hout

Kies je voor een mooie schoolfoto van je zoon of dochter, een spontane foto of juist één van een fotoshoot? Wij kunnen ze allemaal voor jou op hout printen en jij kunt de foto volledig naar jouw wensen aanpassen. Je kunt jouw foto namelijk ook nog bewerken, mocht je dit willen. In onze besteltool heb je keuze uit:

  • Een zwart-wit filter;
  • een sepia filter;
  • tekst toevoegen aan je foto.

Je kunt met tekst de foto toelichten, door bijvoorbeeld een datum of locatie toe te voegen. Wanneer je hebt besteld, gaan wij jouw houtprint maken en wordt hij binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Bekijk onze voorbeelden en bestel vandaag nog een kinderfoto op hout!