taboola
 • Meer dan 150.000 tevreden klanten
 • Nú tot 70% korting
 • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op hout voor buiten

foto op hout tuin

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze hout formaten:

Gebruik kortingscode HD60 en ontvang direct 60% ZOMERKORTING op HOUT
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 60% KORTING

Foto voor buiten hout ophangen

Wanneer je graag jouw tuin, veranda, terras of balkon op wilt vrolijken, is een foto op hout voor buiten een leuke optie! Het is belangrijk dat het buiten hout van goede kwaliteit is, zodat je het gerust buiten kunt hangen. Hiervoor gebruiken wij het duurzame ayoushout, zodat jouw wanddecoratie niet kromtrekt. Laat jouw favoriete foto op hout afdrukken op buiten hout en ontvang jouw schilderij op hout voor buiten snel in huis!

Direct bestellen

Wil je je tuin opvrolijken en ben je op zoek naar een leuke eyecatcher voor in je tuin, op je veranda, terras of balkon? Laat dan je eigen foto omtoveren tot een foto op hout voor buiten

foto op hout buiten

Niet alle houtsoorten zijn geschikt om buiten op je schutting of muur te hangen. Daarom bieden wij de houtsoort ayoushout aan. Ayoushout is zeer sterk en duurzaam en daarom ook geschikt als buiten hout!

Waarom een schilderij op hout voor buiten?

Een foto printen op hout voor aan de muur is tegenwoordig erg populair en je ziet het dan ook veel terug in woonprogramma’s en -bladen. Het schilderij op hout voor buiten is een natuurproduct en zal altijd ‘werken’. Hierdoor heb je de kans dat je foto print van hout buiten krom kan trekken. Buiten hout heeft namelijk te maken met grotere temperatuurschommelingen, droogte en vocht. Laat jij een foto voor buiten afdrukken op hout? Dan adviseren wij je wel om de decoratie aan de wand, onder een afdakje te hangen. Zo voorkom je directe blootstelling aan regen, kou en sneeuw. Zo gaat jouw wanddecoratie hout voor buiten een stuk langer mee!

Wij gebruiken planken van het duurzame ayoushout. Deze witachtige houtsoort zorgt voor een perfecte weergave van details. Het hout heeft namelijk vrijwel geen structuur en is superstrak. De houtplaat, waar jouw foto op afgedrukt wordt, bevat nauwelijks nerven en noesten. Jouw foto komt dus goed tot zijn recht! Deze houtsoort buigt niet snel, wat hem uitermate geschikt maakt voor buiten, maar natuurlijk ook voor binnen. Daarnaast wordt jouw foto middels een UV-print afgedrukt. Hierdoor verkleurt jouw foto op buiten huit nauwelijks.

Het ayoushout heeft nog een aantal andere kenmerken:

 • Keuze uit verticale of horizontale planken;

 • kieren tussen de planken zijn zichtbaar;

 • planken van 2 cm dik;

 • voor een extra scherpe afdruk, kies je voor de whitewash afwerking.

Waarom een foto voor buiten van FotoOpHout.nl?

Je bestelt een foto voor buiten in een aantal simpele stappen. Je hoeft namelijk alleen jouw foto te uploaden en het formaat, de houtsoort, uitsnede en afwerking te kiezen. Eventueel kun je jouw schilderij op hout voor buiten nog bewerken met een filter of tekst.

Bij FotoOpHout.nl bieden wij jou:

 • 100%-tevredenheidsgarantie;

 • snel en eenvoudig bestellen;

 • wij gebruiken duurzaam hout;

 • vandaag bestellen, is binnen 2-4 werkdagen verzonden!

Bestel dus snel jouw foto op hout voor buiten bij FotoOpHout.nl!