taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Foto op hout
55% Korting
Al vanaf €11,68
Foto op hout
55% Korting
Al vanaf € 11,68
Onze voordelen
  • Voor 15:00 besteld, binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending!
  • Ook een houtsoort voor buiten
  • Dit product is duurzaam
Bestel nu je grote hout met 55% korting

Grote foto op hout

Een grote foto op hout is een prachtige wanddecoratie. Jouw favoriete foto wordt afgedrukt op bijzonder materiaal. Hout geeft een natuurlijke uitstraling aan je interieur. Met een foto op hout groot bedoelen wij ook echt op groot formaat. Bij ons bestel je namelijk jouw favoriete foto op hout tot het formaat 120x80 cm. Printen op hout groot formaat is geen enkel probleem op onze website. Jouw favoriete foto blijft van uitstekende kwaliteit!

Een foto op hout is een stoere wanddecoratie

Een foto op hout is een super originele wanddecoratie. Het heeft een heel andere uitstraling dan de meeste wanddecoraties. Dit komt doordat de houten plaat met foto gemaakt is van een natuurproduct. Hierdoor heeft deze wanddecoratie een erg stoere uitstraling. Voordat de foto op hout bij jou aan de muur komt te hangen heeft het al een een lange productieproces doorlopen. Allereerst is er natuurlijk een boom gekapt. FotoOpHout maakt alleen gebruik van bomen die voorzien zijn van het FSC of het PEFC keurmerk. Bomen die voorzien zijn van dit keurmerk worden allemaal op een duurzame manier onderhouden. Op deze manier proberen wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid te nemen. Zodra deze duurzame bomen zijn gekapt worden ze in planken gezaagd. Deze planken moeten nog worden geschuurd. Hierdoor zijn alle oneffenheden uit de planken. Een ander voordeel van het gladschuren van de planken is dat de zichtbaarheid van de houtkorrels aanzienlijk verminderd wordt. Jouw houtplaat is hierdoor van uitermate hoge kwaliteit. Onze medewerkers doen dit alles met veel passie en vakmanschap. Hierdoor kan jouw favoriete herinnering op een prachtige houtplaat worden bedrukt!

Grote foto op hout

Een foto op hout groot bestellen is een echte aanrader

De foto op hout is in allerlei verschillende formaten te bestellen. Onze kleinste foto op hout is 20x20 cm en daarmee gemakkelijk overal neer te zetten. Deze pagina is speciaal voor onze grootste formaten foto op hout. Op onze website kan jij namelijk ook jouw favoriete foto printen op hout groot formaat. Met een foto op hout groot bedoelen wij ook echt een foto op hout van enorm formaat. Onze allergrootste houten plaat heeft namelijk een formaat van 120x80 cm. Op deze enorme wanddecoratie kun jij jouw favoriete afbeelding laten bedrukken. Hoe groter, hoe beter. Dit is ook zeker zo met de foto op hout. De foto op hout groot is de perfecte manier om jouw mooiste herinnering te vereeuwigen. Dankzij de foto op hout groot kan jij iedere dag genieten van jouw lievelings afbeelding op bijna ware grootte. Die ene foto van die prachtige vakantie, dat fijne familieweekend of van jouw favoriete huisdier. Werkelijk alles is mogelijk en met een grote foto op hout kan jij hier iedere dag maximaal van genieten. Dit maximale genieten wordt met name mogelijk gemaakt door onze Fine-Art-Printers. Hierdoor kunnen wij de door jou gekozen afbeelding haarscherp op het grote hout afdrukken. Twijfel dus niet langer en laat jouw favoriete herinnering printen op hout groot formaat!

Verschillende soorten hout

Op onze website kan je kiezen uit verschillende formaten hout, maar ook uit verschillende soorten hout. Nadat je bepaald hebt wat het formaat van de grote foto op hout moet worden, is het tijd om te bepalen wat voor hout jij graag in huis wil halen. Onze budgettopper is de multiplex. Multiplex wordt af en toe ook wel de goedkope foto op hout genoemd, maar aan de kwaliteit van de foto op hout merk je dit niet. Multiplex is een houtsoort wat is opgebouwd uit verschillende houtfineerlagen. Jouw favoriete foto wordt niet op verschillende planken gedrukt, maar op een plaat die bestaat uit één stuk hout. Natuurlijk zijn er ook nog andere opties wanneer je jouw favoriete foto gaat printen op hout groot formaat. Wij hebben namelijk ook de foto op planken in de aanbieding. De houten plaat is dan niet van een stuk, maar bestaat uit verschillende planken. De structuur van het hout en de mooie lichte kleur maken van deze houtprint een echte bestseller. Het leuke aan de foto op planken is dat je hem voor binnen en voor buiten kan bestellen. Wanneer je in jouw huis dus geen ruimte hebt voor een foto op hout groot, dan kan je hem altijd nog voor in je tuin bestellen. Neem snel een kijkje in onze besteltool en ontdek alle mogelijkheden wanneer je gaat printen op hout groot formaat!

Kortom, ben jij nog op zoek naar een manier om maximaal te kunnen genieten van jouw favoriete herinnering? Dan is een foto op hout groot een absolute aanrader!