• Meer dan 100.000 tevreden klanten
  • Verstuurd binnen 2-4 werkdagen
  • GRATIS verzending vanaf € 50,-

Een moment geduld aub..

Foto op hout / Fotocadeau.nl finale Verkiezing Friese Onderneming

Finale verkiezing Friese OndernemingHet Kollumer bedrijf FotoCadeau.nl (ook bekend van andere merken zoals CanvasCompany.nl en FotoOpHout.nl) is doorgedrongen tot de finale van De Friese Ondernemer van het Jaar verkiezing.

De jury
Onder voorzitterschap van de gedeputeerde economische zaken van de Provinsje Fryslân, Hans Konst worden de genomineerde bedrijven mede beoordeeld door Diana Monissen, voorzitter Raad van Bestuur De Friesland Zorgverzekeraar, Cees Bijl, burgemeester van Emmen en Hans Snijder, hoofdredacteur Leeuwarder Courant.

Fotocadeau.nl
Marcel Hamstra, Halbe Boersma, Sierk van Lingen zijn de ondernemers achter FotoCadeau.nl. Een jong, innovatief en creatief bedrijf dat bulkt van ondernemerschap en productinnovatie. Met CanvasCompany.nl, de website die al vanaf 2004 toonaangevend is in de Nederlandse en Belgische foto op canvas markt, hebben deze heren de nodige ervaring opgedaan op het gebied van het bedrukken van fotoproducten. Met de foto op mok, foto op een sleutelhanger, foto op aluminium en al die andere mooie fotocadeaus streeft FotoCadeau.nl dezelfde kwaliteit na als die van zusterbedrijf CanvasCompany.nl. De kwaliteit van CanvasCompany.nl komt namelijk steevast als beste uit de testen, of het nu de test van de Consumentenbond, Zoom.nl of DigifotoPRO betreft.

De opgedane ervaring vertaalt zich in meerdere product-specifieke webshops, waaronder FotoOpHout.nl, FotoOpGlas.nl, FotoOpAluminium.nl, TuinposterOpMaat.nl, PimpJeDeur.nl en de Duitse webshop Lieblingsfoto.de.

Breng uw stem uit
Help FotoCadeau.nl aan de overwinning door uw stem uit te brengen. Uw stem is twee klikken van ons verwijderd!