• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Woontrends 2016

Natuurlijke stijl

Op interieurgebied komen er elk jaar nieuwe trends die langzaam steeds sterker worden, waardoor eerdere trends weer vervagen.

Nieuwe trends in 2016

Een nieuwe trend die in 2016 opkomt is het basic interieur. Deze tijdloze woontrend met kleuren als wit, grijs, naturel en zwart zorgt voor een oase van rust en pure eenvoud. Bij deze woontrend voelt iedereen zicht thuis.

Een tweede trend is het gebruik van poederkleuren. Koper-oranje is hierbij onmisbaar in huis. Combineer aardetinten met prachtige roze varianten, natureltinten, wit en verschillende soorten oranje.

De natuurlijke stijl

Een woontrend die in 2015 al sterk aanwezig was en in 2016 gewoon zal gaan doorzetten is de natuurlijke stijl. Het gebruik van pure en eerlijke materialen zoals hout, wol en linnen staat hierbij centraal. Om een natuurlijke sfeer te creëren haal je veel groen in huis. De materialen en kleuren komen rechtstreeks uit de natuur en geven rust en ruimte.

Het is bij deze trend mooi om verschillende houtsoorten te combineren. Zo ontstaat er een diversiteit als de bomen in het bos. Een foto op hout is een mooi element in deze natuurlijke stijl. Doordat je foto rechtstreeks op hout wordt gedrukt, is en blijft de unieke houtstructuur zichtbaar. Vooral bij steigerhout is de structuur van het hout door de foto heen te zien, wat een prachtig rustiek effect geeft. Het product blijft dus zijn natuurlijke uitstraling houden. Wat ook goed in deze interieurstijl past, is een foto op canvas. Linnen is een natuurlijk product en past dus perfect bij de natuurlijke stijl. Een foto op linnen is dus, net als een foto op hout, een goede muurdecoratie bij de natuurlijke stijl. Een foto op canvas/linnen is ook bij FotoOpHout.nl te bestellen, waardoor je gegarandeerd bent van dezelfde, goede kwaliteit als bij een foto op hout.

Een foto op hout past echter ook perfect in elke andere interieurstijl: denk aan een mooi zwart-wit portret op hout in een basic interieur. De houtsoort multiplex is hier erg geschikt voor. Dit hout is erg strak, met weinig tot geen zichtbare structuur. In een kamer met poederkleuren is een foto op hout van een prachtige zonsondergang met oranjetinten bijvoorbeeld een mooie toevoeging. Er is voor elk interieur een mogelijkheid! Wil je een strakke foto, ga dan voor een foto op forex.

Direct bestellen