• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Wat is een foto op aluminium?

Een foto op aluminium is een vrij nieuw product. U zult zich er misschien moeilijk een voorstelling van kunnen maken, wij kunnen u echter zeggen dat een foto op aluminium een zeer bijzondere wanddecoratie is. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de opties die u kiest.

Een geborstelde of witte toplaag

Een foto op aluminium wordt ook wel foto op dibond genoemd. U heeft bij FotoOpAluminium.nl de keuze uit twee soorten toplagen: een witte toplaag of een geborstelde toplaag. U kiest voor geborsteld aluminium als u het mooi vindt om het ruwe en levendige patroon subtiel door de foto te zien komen. Wil u uw foto op aluminium liever haarscherp geprint hebben zonder een patroon? Dan adviseren wij u een foto op aluminium met een witte toplaag te bestellen.

Ophangsysteem

Bij de foto op aluminium leveren wij voor €4.97 een ophangsysteem.

Jarenlange ervaring, dus bestel nu

Zowel voor een afdruk van uw favoriete foto op wit aluminium als op geborsteld aluminium, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij printen al jaren op diverse soorten plaatmateriaal, zoals plexiglas, houten panelen, aluminium en forex. Door deze jarenlange ervaring halen wij het maximale uit uw foto op aluminium.

Direct bestellen