• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Houten wanddecoratie

Onze wanddecoratie van hout maakt jouw muur helemaal af!

Houten wanddecoratie

Ben je op zoek naar iets moois voor aan je muur? Hout is hip! Een foto op hout is een prachtige vorm van houten wanddecoratie. Het rustieke hout straalt een landelijke, warme en gezellige sfeer uit, en komt in vrijwel ieder interieur mooi tot z'n recht.

Soorten houten wanddecoratie

Er zijn natuurlijk vele soorten wanddecoraties, maar de foto op hout van FotoOpHout.nl is nog altijd het meest populair. Een muurdecoratie van hout is een opkomende trend in de interieurwereld. Doordat we jouw favoriete foto op hout op verschillende houtsoorten kunnen afdrukken, past deze wanddecoratie in elk interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor multiplex, wat een natuurlijke uitstraling heeft. Je kunt je lievelingsfoto ook laten afdrukken op vurenhout. De structuur van deze houtsoort en de mooie lichte kleur maken hem tot een ware bestseller! Voor een super duidelijke afdruk van je foto op een houten muurdecoratie kies je voor de whitewash look. Door de whitewash die onder de foto komt, worden de kleuren helderder en is de originele houtkleur niet meer duidelijk zichtbaar.

Van selfie tot vakantiefoto

Je gekste selfie, dierbaarste familiekiekje of foto van je huisdier verdient een prominente plaats in je interieur, bijvoorbeeld in de woonkamer boven de bank of in de keuken boven de eettafel. Op die manier kan iedereen er elk moment van de dag van genieten en heb je originele wanddecoratie van hout aan je muur. Dat je eigen gekozen foto op het product gedrukt wordt maakt het uniek en origineel, en het is gemakkelijk de gewenste uitstraling te creëren.

Ook als je wanddecoratie zoekt voor je tuin of balkon, ben je bij ons aan het juiste adres. Het ayoushout uit ons assortiment is namelijk perfect voor buiten, omdat het niet krom trekt bij temperatuurverschillen. Deze houtsoort heeft ook nog eens een zeer luxe uitstraling.

Als je jouw huis op een stijlvolle manier wilt decoreren, dan mag een muurdecoratie hout van FotoOpHout.nl niet ontbreken!

Direct bestellen