taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 55% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Fotobehang

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze hout formaten:

Gebruik kortingscode HD55 en ontvang direct 55% Zomer KORTING op HOUT
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 55% KORTING

Een nieuwe unieke manier om jouw wand te decoreren, is fotobehang. Bij fotobehang kun je zelf kiezen wat voor foto jij wilt afdrukken op behang. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende mogelijkheden:

  • jouw eigen favoriete foto laten printen op behang;
  • een foto van een beeldbank laten printen;
  • een afbeelding kiezen uit onze ruime collectie. 

Daarnaast kun je genieten van een uitstekende service. Je kunt er namelijk voor kiezen om het behang professioneel te laten plakken door een van onze werknemers.

Fotobehang met unieke plakservice

Wil je bij ons online behang kopen, maar heb je geen zin of tijd om dit zelf te doen? Dan kun je gebruik maken van onze plakservice. Voor maar € 25,- per m², inclusief BTW, komt één van onze specialisten langs om jou behang op te plakken. Wanneer je hier interesse in hebt, kun je dit aangeven via het offerteformulier!

Eigen foto op behang

Bij foto op behang zorg je voor een mooie opvulling van jouw muur. Hiermee haal je een echte eyecatcher in huis en kun je zelf op groot formaat genieten van jouw favoriete foto. Je hebt hierbij dus meerdere keuzes die je kunt maken. Allereerst kun je een foto kiezen die je zelf hebt gemaakt, oftewel een eigen foto op fotobehang. Deze foto kan bijvoorbeeld een familiefoto, vakantiefoto of natuurfoto zijn. De foto’s die je zelf hebt gemaakt of van een beeldbank, zijn te bestellen op vinyl behang of airtex behang. Vinyl behang is verkrijgbaar voor € 14,95 per vierkante meter en is makkelijk af te nemen met een vochtig doekje. Airtex behang is verkrijgbaar voor € 14,95 per vierkante meter. Dit behang is eenvoudig om te plakken. Als je zelf een foto kiest, is het belangrijk dat de kwaliteit van deze afbeelding goed genoeg is. Om een goede afdruk te krijgen, moet een foto minimaal 700 pixels hebben per meter. Als je een foto uit onze collectie kiest, ben je zeker van de kwaliteit. Het formaat staat bij zo’n foto al wel vast. Als je een behang foto uit onze collectie bestelt, heb je de keuze uit twee soorten behang: vliesbehang en glasvezelbehang.

Teamfoto op fotobehang Strandfoto op fotobehang

Fotobehang opties

De tweede mogelijkheid is een foto van een beeldbank. Deze kun je zelf bestellen of ons laten bestellen voor een eenmalig bedrag. De laatste optie is een foto uit onze collectie op behang bestellen. Deze collectie van ons bestaat uit meer dan 1000 afbeeldingen. De afbeeldingen zijn verdeeld in verschillende categorieën, waaronder natuur, dieren, sport, steden en kinderbehang voor in de baby- of kinderkamer. Zo heb je dus genoeg keuze bij het kiezen van een foto behang.

Collectie bekijken op Fotobehangfactory.nl

Wereldkaart op behang

Ben jij een echte reisliefhebber? Heb je veel in de wereld al gezien of droom je daar juist van? Dan kun je ook kiezen voor een wereldkaart op behang. Een wereldkaart staat prachtig in de woonkamer, keuken of achter je bed in de slaapkamer. Je kunt je wereldkaart aan de wand zo persoonlijk maken als je wilt, bijvoorbeeld met onze prikvlaggetjes. Onze wereldkaarten op behang vind je bij ons zusje WereldKaarten.nl. Je kunt kiezen uit verschillende soorten wereldkaarten en formaten. Lijkt het je leuk om een prachtige wereldkaart op je muur te hebben? Kijk dan bij ons zusje voor onze collectie wereldkaarten op behang.

Fotobehang

Collectie bekijken op Wereldkaarten.nl

De opties bij het bestellen van fotobehang

Posterbehang van FotoOpHout is goedkoop en van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast kun je ook nog eens profiteren van een snelle levering en onze plakservice. Als je hebt besteld, wordt jouw fotobehang eigen foto al binnen 3 werkdagen geleverd. Het behang wordt dan door DHL geleverd in een koker, die ervoor zorgt dat het behang onbeschadigd blijft. Je kunt ervoor kiezen om een van onze specialisten in te huren om het behang bij jou thuis op te plakken. Je hebt al persoonlijk fotobehang vanaf €14,95 per vierkante meter. Bestel vandaag nog persoonlijk fotobehang op FotoBehangFactory.nl (het zusje van FotoOpHout.nl).

Direct Bestellen