taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 40% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Wereldkaart afgedrukt op hout met prikvlaggetjes

Wereldkaart hout bestellen

Ben jij of ken jij een reislustig iemand die graag een wereldkaart op hout kopen wil? Heb je al veel plekken op de wereld gezien en wil je graag bijhouden welke landen je al hebt gezien en welke landen nog een bezoekje verdienen? Dan hebben we bij FotoOpHout.nl nu een erg leuk geheugensteuntje in ons assortiment: een prachtige wereldkaart op hout, zodat je met punaises of prikvlaggetjes precies kunt bijhouden welke landen jij al eens hebt bezocht en welke landen je graag nog wilt zien. Wereldkaarten zijn tegenwoordig erg hip en je vindt ze dan ook overal online en in de winkel terug. Je kunt kiezen verschillende uitstralingen zoals bijvoorbeeld een wereldkaart vintage hout. Een wereldkaart op hout met vlaggetjes of punaises kan dus echt niet meer missen in jouw interieur!

Upload je eigen wereldkaart

Landkaart op hout aan je muur

Een landkaart hout heb je in verschillende soorten en maten. Er zijn wereldkaarten met landen waarvan je de landen die je hebt bezocht open kunt krassen, er zijn werelkaarten van kurk, magnetische wereldkaarten en ga zo maar door. Bij FotoOpHout.nl hebben we een wel heel bijzondere wereldkaart: een landkaart op hout. Daarop kun je met gekleurde punaises of vlaggetjes de landen bijhouden waar je bent geweest. Zo onthoud je goed welke prachtige plekjes je al eens hebt bezocht en denk je sneller weer terug aan al die mooie momenten. Een wereldkaart op hout past daarom goed in het interieur van iemand die graag reist. Een landkaart van hout zorgt daarnaast voor een gezellige, robuuste en landelijke sfeer, wat natuurlijk goed past bij een landkaart. Hang de wereldkaart aan de muur, prik een vlagspeldje in de landen die je al eens hebt bezocht en laat zo aan familie en vrienden zien in welke landen je bent geweest. Gespreksstof gegarandeerd! Laat dus met een wereldkaart hout zien waar je bent geweest, welke routes je hebt afgelegd en waar je nog heel graag heen wilt.

Wereldkaart hout opties

Een houten wereldkaart is leuk voor aan de muur, voor boven de bank of voor op de kast. Door de vrij neutrale uitstraling van een wereldkaart, past hij in elk interieur. Ben je nou niet zo van het hout of past het toch niet goed bij de rest van het huis? Dan kun je ook gaan voor een wereldkaart poster! Deze goedkope wereldkaart past in ieders interieur en is geschikt voor iedere portemonnee. Voor een poster wereldkaart volg je dezelfde stappen als hierboven geschreven en ga ja naar prijzen, zodat je je wereldkaart poster kunt bestellen! Daarnaast is het ook mogelijk je wereldkaart te bewerken. Zo kun je gratis je wereldkaart om laten zetten in zwart wit of sepia, waardoor je wereldkaart een vintage uitstraling krijgt. Je kunt jouw landkaart hout dus precies zo maken, zoals jij dat wilt. 

wereldkaarten.nl

Wereldkaart op hout bestellen

Bij FotoOpHout.nl heb je al een wereldkaart van hout vanaf € 10,95. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw favoriete afbeelding van een wereldkaart te uploaden en vervolgens één van onze tientallen formaten te kiezen. Wil je van je houten wereldkaart een echte eyecatcher maken? Ga dan voor een grote wereldkaart. Wij bieden verschillende wereldkaarten in groot formaat aan, dus er zit vast een zeker een geschikte voor je bij. Lijkt zo’n mooie wereldkaart hout voor aan de wand jou wel wat? Vind je volgende vakantiebestemming in huis en laat vandaag nog jouw landkaart hout maken! Niet alleen bij FotoOpHout.nl bieden wij wereldkaarten aan, maar wij hebben sinds kort een nieuwe website: Wereldkaarten.nl. Hier kun je ook de mooiste wereldkaarten bestellen!

Hele collectie bekijken op Wereldkaarten.nl