• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Poster Formaten

Met onze poster foto haal je een goedkope wanddecoratie van Foto Op Hout aan de muur.  Zo’n fotoprint is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief een goed product. Jouw foto wordt bij ons geprint op een posterformaat van Fuji-satijn fotopapier. Deze oude printtechniek zorgt voor een moderne afgedrukte foto, waarbij de foto een anti-reflecterende glans krijgt door de coating. De poster foto wordt erg scherp afgedrukt op dit materiaal. 

 

Een poster foto op verschillende formaten

Na het uploaden van een foto in ons bestelproces, moet je een posterformaat kiezen. Een lastige keuze, al helemaal omdat we de beschikking hebben over veel verschillende formaten hebben:

  • Het kleinste posterformaat is 20x30 cm;
  • Het grootste posterformaat is 120x180 cm;
  • Je kunt ook een eigen posterformaat kiezen. 

Ons kleinste formaat (20x30 cm) is al te bestellen vanaf € 2,95 per stuk. 

Meerdere bewerkingsopties voor jouw poster foto

Denk jij dat jouw foto er perfect zal zijn met een kleine bewerking? Ook dit is bij ons geen probleem. In de eerste stap van het bestelproces kun je tekst aan de foto toevoegen. Vervolgens heb je ook de mogelijkheden om een sepia of zwart-wit effect in de foto aan te brengen. Indien jij met één foto niet tevreden, dan is er nog altijd de keuze voor een fotocollage. 

 

Ga snel door het bestelproces

Een foto op poster bestel je bij ons al snel. In het bestelproces hoef je alleen een foto te uploaden, een formaat te kiezen en eventueel extra opties aan te vinken. Al snel zal je bestelling geleverd worden, aangezien we binnen 2 à 4 werkdagen leveren!

 

Direct bestellen