• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Vacatures FotoOpHout.nl

Jarenlange ervaring heeft bijgedragen aan de beste kwaliteit en FotoOpHout heeft inmiddels meerdere zusterbedrijven. Daarnaast is FotoOpHout.nl een dochterbedrijf van CanvasCompany.nl. Bij ons bedrijf werken 50 jonge medewerkers en met zijn allen zetten we ons in voor de grootste klantvriendelijkheid, de beste service en kwaliteit en zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen! Innoverende ideeën liggen aan de basis van ons succes en we werken hard om onze klanten de 100% tevredenheidsgarantie te kunnen bieden!

Van onze medewerkers wordt verwacht, dat ze altijd onderhandelen wanneer ze iets bestellen, dat ze altijd kijken naar verbeteringen in onze processen, dat ze zelf tot een klantvriendelijke oplossing komen met klanten die bellen of mailen. Initiatief wordt zeer op prijs gesteld en gestimuleerd.

Ons bedrijf is gevestigd in het Friese dorp Kollum (kijk voor meer informatie op de contactpagina), vlakbij de grens van de provincie Groningen en de cultuur is zeer informeel. De directie draagt geen dure maatpakken, maar gewoon een normale dagelijkse outfit! We hebben respect voor elkaar en laten iedereen in zijn waarde!

Lijkt het jou leuk om bij FotoOpHout.nl te werken? Houd dan voor actuele vacatures deze pagina goed in de gaten!

Groepsfoto CanvasCompany