taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 70% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Hoe werkt het

klantenservice foto op hout

Jouw FotoOpHout bestelling komt binnen op onze klantenservice

Je hebt jouw foto uitgekozen, geupload in onze tool en een formaat en eventuele fotobewerkingen uitgekozen. Na de betaling komt de bestelling op onze klantenservice binnen. Heb je gekozen voor een bewerking, dan zorgt ons team ervoor dat dit zo zorgvuldig mogelijk wordt toegepast. Onze klantenservice kijkt naar de kwaliteit van de foto. Is deze voldoende voor het uitgekozen formaat, dan wordt de foto doorgezet naar het productieteam. Daar wordt jouw bestelling werkelijkheid. Oftewel, veel handen komen er aan te pas om jou een tevreden klant te maken.

Foto op hout uitsnijden

De productie gaat aan de slag met jouw persoonlijk cadeau

Zodra jouw foto, tekst of afbeelding is aangekomen bij ons productieteam, wordt er zo snel mogelijk een mooie wanddecoratie gemaakt. Het hout (of houten paneel) wordt in de juiste maat en juiste plankenrichting gemaakt. Eventueel wordt het hout voorzien van een whitewash laag. Hierna gaat het hout naar de printer.

Het houten product wordt geprint door een flatbed printer. Als dit klaar is wordt het product gecontroleerd.

Foto op hout verzenden

De verzending wordt klaargemaakt en verstuurd

Is het product gecontroleerd, dan wordt het direct zorgvuldig ingepakt en verzendklaar gemaakt. Zo snel mogelijk wordt jouw product bij ons afgehaald en bij jou afgeleverd door DHL of onze eigen leveranciers.

Klantenservice foto op hout

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar voor vragen achteraf

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Het kan natuurlijk voorkomen dat je vragen of (jammer genoeg) klachten hebt. Dan staat onze klantenservice voor je klaar! We doen er alles aan om samen tot een goede oplossing te komen, zodat je altijd met een goed gevoel gebruik kan maken van onze producten.

Wil jij Randy of één van onze andere klantenservice medewerkers spreken? Neem dan contact op.