• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

 

FotoOpHout.nl, meer dan foto op hout alleen!

FotoOpHout.nl is onderdeel van een grotere groep fotobedrijven.

 

FotoOpHout.nl is gestart in september 2013, als dochteronderneming van CanvasCompany.nl. En daar waar CanvasCompany.nl in 2004 een van de eerste websites was die je de gelegenheid bood om je foto op canvas te printen, daar was FotoOpHout.nl de eerste die dat deed met je favoriete foto op hout!

Kwalitatieve houtprints

Met FotoOpHout.nl laten we wederom zien dat wij voorop lopen en dat wij creatief zijn. Bovendien is onze kwaliteit niet gemakkelijk te evenaren. Van FotoOpHout.nl mag je de allerhoogste kwaliteit verwachten. Naast duizenden consumenten kunnen we, met gepaste trots, ook honderden professionele fotografen en wederverkopers tot ons vaste klantenbestand rekenen!

Foto op hout printen

Bij FotoOpHout.nl staan passie en vakmanschap centraal!

Bij FotoOpHout werken, los van CanvasCompany en de overige fotobedrijven, een tiental personen. Deze personen werken met veel passie en vakmanschap aan jouw foto op hout. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Onze medewerkers zijn opgeleid om te kunnen werken met de Fine-Art printers waarmee onze fotoproducten worden gemaakt. Bij het inpakken schakelen we WaJongeren in. Een WaJongere is een jongere die door ziekte of handicap voor minimaal 25% is afgekeurd. Op die manier geven wij op dit moment een vijftal jongeren een leuke baan, waarbij we ze zien als volwaardige werknemer en bijzonder blij met ze zijn! 

Meer over printen op hout 


Onze merken

FotoOpHout.nl is meer dan foto op hout alleen. 10 jaar geleden is het allemaal begonnen met CanvasCompany.nl. De afgelopen jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot een grotere groep fotobedrijven. Bestel je foto bij ons en je profiteert van jarenlange ervaring!  

Fotocadeau.nl Fotocadeau.nl Fotocadeau.nl is dé specialist in het bedrukken van je favoriete foto's op leuke cadeaus! Fotocadeau.nl is het hoofdmerk van alle onderstaande specialistische fotobedrijven.

Canvascompany.nl CanvasCompany.nl Al jaren de marktleider op het gebied van foto op canvas. CanvasCompany.nl is als beste getest door o.a. de Consumentenbond, Zoom.nl en DigifotoPro.nl, dus je bent verzekerd van de beste kwaliteit en een topservice.

FotoOpHout.nl FotoOpHout.nl Je mooiste foto gedrukt op hout, de nieuwste trend! De naam zegt het al, je foto wordt op hout geprint en dat zorgt voor een warme, maar stijlvolle uitstraling . Doordat nerven en noesten door de foto heen zichtbaar blijven, behoudt het materiaal zijn natuurlijke uitstraling.

 

FotoOpGlas.nl FotoOpGlas.nl Je foto haarscherp afgedrukt op kwaliteits plexiglas; een echte een blikvanger in je interieur! Je foto krijgt een bijzondere uitstraling, doordat de kleuren heel helder zijn. Een foto komt dan ook prachtig tot zijn recht op glas. Bij FotoOpGlas.nl kun je kiezen uit verschillende opties en bewerkingen, zodat je foto nóg beter uitkomt!

 

FotoOpAluminium.nl FotoOpAluminium.nl Een foto op aluminium is een stoer fotoproduct! Door de structuur van aluminium krijgt je foto een heel bijzondere uitstraling. Daarnaast kun je er ook voor kiezen je foto op aluminium met een witte toplaag te laten printen. De aluminiumstructuur is dan niet zichtbaar door je foto heen.

 

Tuinposteropmaat.nlTuinposterOpMaat.nl Fleur je tuin op met een mooie tuinposter! Heb je geen grote tuin of lopen er in jouw achtertuin geen leuke boerderijdieren rond? Pimp je tuin dan met een mooie tuinposter! Kies een eigen foto of een van lammetjes, koeien of het lievelingsdier van je kind. Op TuinposterOpMaat.nl kun je namelijk kiezen uit honderden gratis voorbeelden. 

 

Pimpjedeur.nl PimpJeDeur.nl Nooit meer saaie deuren met een leuke deursticker van PimpJeDeur.nl! Een leuke en unieke manier om je huis op te vrolijken: een deursticker van PimpJeDeur.nl! Op PimpJeDeur.nl kun je kiezen uit allerlei leuke (kinderkamer) afbeeldingen of je kiest voor een eigen afbeelding of foto! 

 

Lieblingsfoto.de Lieblingsfoto.de Met Lieblingsfoto.de bedienen we de Duitse markt. Op de site staat het product ''Foto auf Holz'' centraal, maar ook al onze andere fotoproducten zijn er te bestellen. Vanuit Lieblingsfoto.de wordt geleverd aan onder andere Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland!

ArtyAnimalsArtyAnimals.nl Maar liefst 50 prachtige foto’s van nog mooiere, brave beesten, kleine vriendjes en krasse koppen. Al deze foto's op een vakkundige manier bewerkt tot stijlvolle afbeeldingen. Onze fotogenieke vrienden zijn in verschillende formaten op canvas, aluminium, hout en glas te bestellen. Zo bieden we voor ieder interieur een passend product!