• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Verstuurd binnen 3-5 werkdagen

Muurdecoratie

Muurdecoratie

Bij het inrichten van een kamer denk je vaak meteen aan hippe meubels en bijpassende accessoires. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor muurdecoratie, afhankelijk van je smaak en de stijl van je interieur. Zo zijn er memoborden, muurstickers, schilderijen met quotes, wandkasten- en planken, en ga zo maar door. Maar met zoveel muurdecoratie zien we soms door de bomen het bos niet meer. Hoe kies je nu de juiste muurdecoratie? Een foto op hout is eigenlijk altijd een goed idee.

Van selfie tot familiekiekje: vrolijk je muur op

De ene foto op hout is de andere niet en dus is er veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld je favoriete familiekiekje laten afdrukken, die ene gekke selfie met je beste vriend(in) of een mooie foto van je huisdier. Kan jouw saaie muur wel een opfrisser gebruiken? Of ben je nog op zoek naar wanddecoratie om met je pas geverfde muur te matchen? Neem dan eens een kijkje bij onze verschillende soorten muurdecoratie. Een foto op hout is gemakkelijk op te hangen en te verplaatsen. Handig! Een interieur is pas écht af met een mooie muurdecoratie. 

Zwart-wit of sepia muurdecoratie

Een foto op hout kun je bestellen in verschillende afmetingen; van 20x20 centimeter tot 100x250 centimeter. Bovendien is het afdrukken van je foto mogelijk op vier verschillende houtsoorten, namelijk vurenhoutsteigerhoutayoushout en multiplex! Er is altijd een geschikte houtsoort en maat die past bij jouw wensen voor wat betreft muurdecoratie. Het is bij ons daarnaast ook mogelijk om je favoriete foto direct op onze site te bewerken. Leuk als je bijvoorbeeld je foto toch liever in zwart-wit of sepia wilt. Ga voor meer informatie naar > Gratis bewerkingen foto op hout

Meer weten over houten muurdecoratie? Ga naar > Muurdecoratie hout

Direct bestellen