• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Moederdag cadeau

Een super origineel Moederdag cadeau, vanaf € 13,95!

> Direct een Foto op hout voor Moederdag bestellen

Moederdag cadeau Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap. In Nederland en België valt Moederdag op de tweede zondag in mei. Tegenwoordig staat Moederdag geheel in het teken van het verwennen van de moeder. Zo gaan de kinderen, bijgestaan door de vader, stofzuigen, dweilen, wassen en strijken. Voor één dag is mama van alle zorgtaken ontheven. Uiteraard mag een ontbijtje op bed ook niet ontbreken. Heerlijke verse jus d'orange, warme croissantjes en een prachtig geknutseld cadeau waarmee de kinderen duidelijk maken hoeveel ze van mammie houden, dat is pas lekker wakker worden!

Tijdens de dagen voor Moederdag wordt door de bloemenhanden de grootste omzet van het jaar gehaald. Maar vaders, dit jaar komen jullie er niet zo makkelijk van af! Het is tijd voor een origineel cadeau! En nee, dan hebben we het ook niet over een geurtje... We hebben het over een foto op hout! Een print op hout is een super origineel Moederdag cadeau en je hebt er al een vanaf €13,95. En het allerleukste is: je kunt gewoon vanuit je luie stoel bestellen. 

Verschillende houtsoorten voor jouw moederdag cadeau

Een foto op hout van FotoOpHout.nl is 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar: larikshout, vurenhout, multiplex en nu ook steigerhout.

Direct bestellen