• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Verras je moeder op Moederdag!

Moederdag foto

Het is weer bijna zover: Moederdag! Op Moederdag vieren we het moederschap. Al sinds 1922 wordt op elke tweede zondag van mei Moederdag gevierd in ons land. De hele dag staat in het teken van het verwennen van onze lieve mama’s. We maken een lekker ontbijt en geven cadeautjes, want zeg nou zelf: elke moeder is speciaal.

Bij FotoOpHout begrijpen we goed dat jij je moeder op deze dag graag in het zonnetje wilt zetten. Dit doe je het best door na het ontbijt op bed een leuk en origineel cadeautje te geven.

Een origineel moederdagcadeau

Iets geven is mooier dan iets krijgen. En wat is er nou leuker dan een persoonlijke foto op hout van een moment dat jullie samen gedeeld hebben? Je kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar een lieve foto van vroeger, of zorgen voor een nieuwe foto met het hele gezin. Het cadeau vormt een leuke herinnering, waar je moeder elke dag weer van zal genieten. Daarbij staat het ook nog eens prachtig in haar interieur.

Veel mogelijkheden

Doordat wij verschillende soorten hout en verschillende formaten aanbieden, past deze wanddecoratie in elke woonkamer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor steigerhout, dit geeft een robuust effect. Wil je liever een luxe uitstraling? Kies dan voor ayoushout. En zo zijn er nog veel meer keuzes. Neem een kijkje op onze website om er achter te komen wat de karakteristieken van de verschillende houtsoorten zijn. Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze.

Wil jij eens iets anders geven dan een standaard cadeau zoals een bos bloemen of bonbons? Dan zit je met een foto op hout zeker goed. Bij FotoOpHout bieden we een 100% tevredenheidsgarantie en persoonlijke service. Je bent er dus van verzekerd dat alles goed afgehandeld wordt.

Maak je moeder blij met een origineel en persoonlijk cadeau, dat verdient ze. Omdat jouw moeder natuurlijk de állerliefste is, geef je haar een mooie foto op hout. Trendy en persoonlijk!

Direct bestellen