• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

PERSBERICHT

Een foto op hout, daar hout toch iedereen van!

De fotografie -en interieurtrend van 2013

Kollum, 9 oktober 2013 - CanvasCompany.nl, marktleider van Nederland op het gebied van het bedrukken van foto op canvas, heeft iets nieuws: een foto op hout. Foto op hout is dé fotografie- en interieurtrend van 2013. Hoewel de website www.FotoOpHout.nl pas een paar weken in de lucht is, zijn de reacties en het aantal bestellingen al veelbelovend voor deze ambitieuze Friese onderneming.

Een foto op hout, wat is dat?

Een foto op hout geeft een interieur een natuurlijke, warme uitstraling. De klant kan zijn/haar favoriete foto laten drukken op hoogwaardig duurzaam vurenhout, larikshout of multiplex. Onze persoonlijke favoriet is een foto op planken van vurenhout met een white-wash bewerking, wat zorgt voor een heldere afdruk zonder heel aanwezige noesten en nerven. Larikshout is een uitstekende keuze voor een foto op hout voor buitengebruik. De houtsoort multiplex is de meest voordelige optie, de foto wordt dan gedrukt op mdf-materiaal zonder plankstructuur. Naast de verschillende houtsoorten heeft de klant de optie om uit verschillende bewerkingen te kiezen, zoals een white-wash behandeling of bewerkingen als een zwart/wit of sepia effect. Met een handig ophanghaakje erbij is het ophangen van een foto op hout een koud kunstje!

Komt een foto wel goed tot zijn recht op hout?

FotoOpHout.nl maakt gebruik van hoogwaardige printers. Deze printers printen de foto zeer nauwkeurig op de verschillende houtsoorten. FotoOpHout.nl kan naast een groot aantal consumenten ook vele - vaak zeer kritische- professionele fotografen tot haar klantenkring rekenen. Dit onderstreept de kwaliteit van de producten van FotoOpHout.nl.

Prijzen

De prijs van een foto op hout is afhankelijk van de houtsoort en natuurlijk het formaat van de gewenste houtprint. Een foto op hout is verkrijgbaar vanaf de consumentenprijs €19,95.

Keuze houtsoort

Het hout waarop wordt geprint is duurzaam en verkregen uit verantwoord beheerde bossen. Alle houtsoorten hebben daarom het FSC of PEFC-keurmerk.

__________________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

Naam: Halbe Boersma, eigenaar FotoOpHout.nl, CanvasCompany.nl
Telefoon: 06 174 045 10
E-mail: halbe@canvascompany.nl