• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

NIEUWE website: FotoOpAluminium.nl

Na de hit FotoOpHout.nl heeft de CanvasCompany-groep weer een nieuw ijzer in het vuur: FotoOpAluminium.nl. Ondernemer Sierk van Lingen verwacht er veel van: "je eigen foto op aluminium af laten drukken, dat kon wel eens een doorslaand succes worden".

De foto op aluminium heet eigenlijk foto op dibond. Dibond is een kunsstofsoort dat is opgebouwd uit meerdere lagen. De buitenste laag is een hele dunne aluminium laag, die helemaal geschikt is gemaakt om met een foto te bedrukken. De andere lagen zorgen ervoor dat de plaat stevig is.

Bij het laten printen van jouw foto op aluminium heb je de keuze uit geborsteld of wit aluminium. Geborsteld aluminium is het aluminium zoals u dat kent, met een RVS (roestvrijstaal) uiterlijk. Overal waar jouw foto normaal gesproken wit is, daar zie je nu de RVS kleur verschijnen. Afhankelijk van de lichtval op jouw foto op alumium heeft jouw foto op geborsteld aluminium een andere uitstraling. Kies je voor wit aluminium, dan ontbreekt de typische RVS uitstraling. Het voordeel van wit aluminium is dat de kleuren super helder zijn en dat de foto op deze plaatsoort ontzettend strak is.

Zoals u van de foto op canvas van CanvasCompany en van de zusterwebsites gewend bent, leveren wij de aller hoogst denkbare kwaliteit tegen mooie prijzen.