• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Nieuw: Fotokruk!

Fotokruk

FotoOpHout.nl heeft iets nieuws aan het assortiment toegevoegd! Vanaf nu bieden wij namelijk, als eerste van Nederland, de mogelijkheid aan om je eigen, favoriete foto af te laten drukken op een houten fotokrukje! Wil je dus weer eens iets nieuws aan je interieur toevoegen? Dan is deze houten fotokruk echt iets voor jou! 

Wanneer je ervoor kiest om een houten krukje te bestellen, is het mogelijk om je favoriete foto te uploaden. Deze foto wordt vervolgens op het zitvlak geprint, waardoor je binnen no-time een eigen, gepersonaliseerde fotokruk hebt. Het afdrukken van een foto op een houten krukje is een heel leuk idee, omdat je zo niet alleen weer extra zit ruimte hebt, maar ook meteen een leuke toevoeging aan je interieur hebt. Daarnaast kun je elke keer als je bijvoorbeeld visite hebt, samen weer aan dat leuke moment terug denken en er over praten! Ten slotte is een fotokruk niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau!

Houten fotokruk

De kruk is gemaakt van stevig hout (multiplex), waardoor hij jarenlang meegaat! Multiplex heeft geen naden, maar wel een lichte houtstructuur. Wanneer je dit liever niet hebt, raden wij je aan om de fotokruk eerst te laten bewerken met whitewash. Hierdoor verdwijnt niet alleen de houtstructuur, maar komen ook de kleuren beter tot hun recht. Het fotokrukje is 45 centimeter hoog en het zitvlak is 35 centimeter groot. Het zitvlak is vierkant, dus houdt er wel rekening mee dat er een vierkante uitsnede uit je foto moet worden gemaakt! Het krukje is sterk genoeg om op te zitten en kan dus prima dienen als extra zitplaats. Het krukje wordt geleverd in een bouwpakket, dat slechts bestaat uit het krukje en vier schroefjes. Met de handleiding erbij kan een kind de was doen!

Ben je benieuwd naar de fotokruk? Bekijk dan de speciale pagina, waar nog meer informatie te vinden is!