• Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 45% Zomerkorting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Nieuwe productfoto's FotoOpHout.nl

 

Nieuwe productfoto's

Binnenkort kun je op onze websites nieuwe productfoto's bewonderen. Wij vonden het weer tijd voor nieuwe, sfeervolle productfoto's en om die reden hebben we afgelopen week een fotoshoot gehouden. Voor deze fotoshoot hebben we niet alleen onze eigen producten gebruikt, maar ook een aantal mooie woonaccessoires van GewoonKnus! Wij zijn bijzonder tevreden over het resultaat, kijk je met ons mee?

Onze fotoproducten

Bij FotoOpHout.nl is de tijd voorbij dat je alleen nog maar een foto op hout kunt bestellen. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld ook een foto op een blok, een foto op glas, een foto op aluminium of een foto op canvas bestellen. In de fotoshoot hebben we verschillende producten van FotoOpHout gebruikt. Natuurlijk hebben we foto's geschoten met mooie foto's op hout, maar we hebben ook foto's gemaakt met een foto op plexiglas, een foto op canvas, een foto op een mok, een foto op forex en een foto op een houten blok. De foto's zijn heel mooi geworden, mede dankzij de leuke woonaccessoires van GeWoonKnus.nl!

Plaid mostergeel GewoonKnus.nl

Je hoeft de deur tegenwoordig niet meer uit voor een mooi en stijlvol ingericht huis; je kunt het allemaal gewoon online bestellen bij GeWoonKnus! Op GewoonKnus.nl vind je zowel accessoires voor binnen en buiten, variërend van kandelaars tot spiegels en van hanglampen tot wijnrekken. Elke week wordt het assortiment vernieuwd en aangevuld, waardoor er voor iedereen genoeg keus is! Voor onze fotoshoot hebben we ook gebruik gemaakt van de woonaccessoires van GeWoonKnus. We hebben onder andere warme, gekleurde plaids gebruikt voor op de foto's die perfect passen bij de aankomende winter! Op de foto's hiernaast kun je bijvoorbeeld zien dat we een mooi blauw en een geel plaid hebben gebruikt.

Wil je je huis ook gezellig inrichten met de leuke woonaccessoires? Neem dan zeker even een kijkje op GewoonKnus.nl!