taboola
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten
  • Nú tot 55% korting
  • Altijd GRATIS verzending

Een moment geduld aub..

Onze foto op hout, als beste getest!

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze hout formaten:

Gebruik kortingscode KERST55 en ontvang direct 55% Kerst KORTING op HOUT
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Bestel nu met 55% KORTING

Beste foto op hout

De onafhankelijke vergelijkingswebsite VergelijkCanvas, heeft bekendgemaakt dat FotoOpHout.nl de beste foto op hout van Nederland maakt! VergelijkCanvas test regelmatig (incognito) fotoproducten van diverse Nederlandse drukkers.
Wij zijn zeer blij dat wij van FotoOpHout.nl, ook bekend van foto op hout stunter, dit jaar als ‘Best getest’ uit de bus komen. In de test zijn houtprints beoordeeld van de negen grootste foto op hout bedrukkers van Nederland. FotoOpHout.nl kwam als beste uit de bus op de aspecten: kleurechtheid, contrast, scherpte, houtkwaliteit, service, bestelproces en levering.

 

Direct Bestellen

 

De beste foto op hout van Nederland: Dé nummer 1!

FotoOpHout.nl hecht veel waarde aan het ‘Best getest predicaat’ in de onafhankelijke Nationale Foto op Hout test. De nummer 1 positie in de test is niet alleen een enorme opsteker ons bedrijf, ook voor jou als de consument is het goed te weten waar je terecht kunt voor een foto op hout van super kwaliteit met een goede service.

Allerbeste foto op hout

 

Professioneel fotograaf Paul van der Klei heeft zijn professionele oog laten gaan over de houtprints en zijn bevindingen beschreven. Uit de negen grootste foto op hout aanbieders, zijn wij als beste getest! De kleuren in de foto worden als zeer realistisch ervaren en de details zijn het best zichtbaar. Onze foto op hout oogt het meest natuurlijk. En een natuurlijke uitstraling, dat is precies waarom je voor een foto op hout kiest! Natuurlijk zijn we er enorm trots op de BESTE foto op hout maker van Nederland te zijn! Hieronder lees je nog meer over de test en kun je het filmpje over de beoordeling bekijken.

 

Bekijk de bevindingen van Vergelijk Canvas hier!

Beoordeling FotoOpHout.nl

 

Direct bestellen